Yangın merdiveninde baykuş buldum

Müzptezel Gyn

Centipat
Arkadaşlar normalde asansör katına gitmek için yangın merdivenine girmiştim, ardından kedi tıslaması gibi bir ses geldi yangın merdiveni karanlık olduğu için kedi olduğunu düşünüp asansör katına çıktım. Ardından geri dönerken yukarda görmek için aldığım fener açık olduğu için yangın merdiveninde kedi değil baykuş olduğunu gördüm. Bende girip çıkamamıştır diye dışarı salmak için elime aldım ve kuşu kaldırınca bir yumurta ve 3 yavru gördüm, normalde kuşu düzgün tutmama rağmen kuş bana saldırdı ben de yerine koydum bu baykuşa ne yapayım? Şu an aklımda evcilleştirip köyde solucan avlamak var.

Bakabilir misin bilmem hele ki bu şu virüs zamanlarında dışarı çıkamazsın falan. Baykuş bu muhabbet kuşu değil hep evde durması doğru olmaz. Eğer şehirde yaşıyorsan ve apartman gibi bir evdeysen (yani size özel bahçesi yoksa)bakman zor olur ama aynı şekilde oraya geri bırakmanıda önermem başına bir şey gelebilir ülkede hayvan düşmanı çok sana önerim köyün falan varsa bir şekilde oraya taşıyıp doğada güvenli bir yere bırakman olur ama pek usta sayılmam bu konularda.O nedenle lafıma pek güvenme.

Bakabilir misin bilmem hele ki bu şu virüs zamanlarında dışarı çıkamazsın falan. Baykuş bu muhabbet kuşu değil hep evde duraması doğru olmaz. Eğer şehirde yaşıyorsan ve apartman gibi bir evdeysen (yani size özel bahçesi yoksa)bakman zor olur ama aynı şekilde oraya geri bırakmanıda önermem başına bir şey gelebilir ülkede hayvan düşmanı çok sana önerim köyün falan varsa bir şekilde oraya taşıyıp doğada güvenli bir yere bırakman olur ama pek usta sayılmam bu konularda.
Zaten evimiz ile köyümüz arası 5 KM ha var, ha yok yavrular büyünce evde beslerim annesinide köyümüze salarım.

Arkadaşlar normalde asansör katına gitmek için yangın merdivenine girmiştim, ardından kedi tıslaması gibi bir ses geldi yangın merdiveni karanlık olduğu için kedi olduğunu düşünüp asansör katına çıktım. Ardından geri dönerken yukarıda görmek için aldığım fener açık olduğu için yangın merdiveninde kedi değil baykuş olduğunu gördüm. Bende girip çıkamamıştır diye dışarı salmak için elime aldım ve kuşu kaldırınca bir yumurta ve 3 yavru gördüm, normalde kuşu düzgün tutmama rağmen kuş bana saldırdı ben de yerine koydum bu baykuşa ne yapayım? Şu an aklımda evcilleştirip köyde solucan avlamak var.

Beslemek yasal değil diye biliyorum kankam.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı