Hocam bir umut ise yarar bir yöntem söyleyeyim. Eğer içinde iki ram varsa tekini sokup öyle çalıştırmayı deneyin, slotlari değiştirin. Benim Laptobum hareket edince ekran çizgilenip kapanıyordu. Ramlerin yerini değiştirince düzeldi.
Hocam bir umut ise yarar bir yöntem söyleyeyim. Eğer içinde iki ram varsa tekini sokup öyle çalıştırmayı deneyin, slotlari değiştirin. Benim Laptobum hareket edince ekran çizgilenip kapanıyordu. Ramlerin yerini değiştirince düzeldi.
2 kişiye götürdüm istanbulda biri ram demişti sonki yine ram dedi ama gidip detay istediğimde işlemci dedi balıkeisrde yaşıyorum ve burdaki tamircilere çok güvenmiyorum
hp nin teknik servisini arayıp onlara götür belki diğeri daha fazla para almak için işlemci dedi akla bir sürü senaryo geliyor o yüzden en iyisi servise vermek
hp nin teknik servisini arayıp onlara götür belki diğeri daha fazla para almak için işlemci dedi akla bir sürü senaryo geliyor o yüzden en iyisi servise vermek
Hocam yabancı forumlarda olsun hp resmi web sitesinde olsun direkt ram hatasi olduğu yazıyor. Ramlerin sadece bir tanesini takip açmayı denediniz mi? İki ramin aynı anda bozulmuş olma ihtimali imkansız gibi bir şey. Ram soketlerinden birisi ramle beraber bozulmuş da olabilir. Siz 4 ihtimali de deneyin. Sonuç alırsanız direkt ram hatası demektir. Hiçbir şekilde sonuç alamıyorsaniz anakart rami görmüyor anlamına gelir