Yanlış Aboot Dosyası Flaşlanmış D610

Makaleler
5
G2 Minimde hafıza sorunu yaşadığım için bootloaderı açıp cyanogenmod yükleme kararı almıştım. Fakat nadir bir model olduğu için ne telefondan çıkardığım aboot dosyalarını hex editor programlarında düzenleyebildim ne de hazır düzenlenmiş olanlarını bulabildim. Ben de ona en yakın olduğunu düşündüğüm D618 modelinin dosyalarını terminalden flaşladım. Şimdi telefon açılmıyor, bilgisayara bağlayınca tanımıyor(envai çeşit driver denedim fayda etmedi), haliyle flash tool da çalışmıyor, ADB de görmüyor hata ayıklama açık olmadığı için, download mode'da da resimdeki gibi 3 satır çıkıyor. Bide bunlar yetmezmiş gibi ekran dönmesi var. Kendim uğraştım biraz driverla kdz dosyalarıyla, ilerleme kaydedemeyince telefoncuya verdim, taktıkları jtag kutusu da görmemiş. Bu durumda ne yapılır arkadaşlar önerilerinizi bekliyorum, teşekkürler.

LG D610.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
Jtag ile olmaması tuhaf. Belki de telefoncu yapamamıştır.
Farklı bir telefoncuda tekrar dene hata farlı bir Jtag box olsa daha iyi olur.
Eğer yine olmadıysa sanırım yazılım olarak servisten başka kimse düzeltemez.
Bir de xda forumlarında linux üzerinden yapabilen varmış bir araştır istersen.

Buraya bakabilirsin; [FIX] NO Recovery mode, No download mode, after OTA on rooted LG G2

Maalesef hard brick olmuş. Telefoncu deneyimli biri miydi? Burada bunu çözmek çok zor, XDA forumlarında araştırmaya başlamanız lazım. Durum iç açıcı gözükmüyor.

SM-G928C cihazımdan gönderildi
Konuyu açtıktan sonra ikinci bir telefoncuya götürdüm, o da yapamamış. Burada bunu yapabilen çıkmaz, Ankara'ya götür dedi. Haftasonu gitmeyi planlıyorum.
Jtag ile olmaması tuhaf. Belki de telefoncu yapamamıştır.
Farklı bir telefoncuda tekrar dene hata farlı bir Jtag box olsa daha iyi olur.
Eğer yine olmadıysa sanırım yazılım olarak servisten başka kimse düzeltemez.
Bir de xda forumlarında linux üzerinden yapabilen varmış bir araştır istersen.

Buraya bakabilirsin; [FIX] NO Recovery mode, No download mode, after OTA on rooted LG G2
Linkteki arkadaşın dediği gibi ubuntu yükledim, o da tanımadı telefonu. xda'ya da yazdım ama 2-3 haftadır cevap veren olmadı. Çare anakart değişimi sanırsam.

Download Mode'da ve boot ekranında görünmemesine rağmen, şarj olurken fastboot'ta d9e25155, adb'de emulator-5554 olarak görünmeye başladı. Verdiğim komutlara unknown command hatası veriyor ancak hala ümitliyim.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı