Yanlış Başlık Yüzünden 1 Hafta Uzaklaştırılma

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

007 Jets

Hectopat
Yer
Ankara, Turkey
Daha fazla  
Merhaba sevgili Technopat. Sitenizi çok seviyorum gerçekten çok yararlı fakat geçen hafta banlamalarınızdan dolayı sinirim artık taştı. Bir konum vardı başlığını "Sisteme RAM Takviyesi" yapmıştım ve içeriğinde de sistemime RAM takviyesi ile ilgili sorular sormuştum. Konu ile başlığı alakalı idi yani. Konuyu açtığımdan 1-2 gün sonra konunun ismi "i5 4690 Sisteme RAM Takviyesi" olarak değiştirilmiş ve bana 1 hafta uzaklaştırılma verilmiş. Lütfen affınıza sığınarak soruyorum. Neden uzaklaştırıldım? Hem de 1 koca hafta!
Alın konunun linki de burada;
i5 4690 Sisteme RAM Takviyesi

Cidden bu kurallar , sınırlamalar , uzaklaştırılmalar siteyi gözümden düşürüyor hatta siteden soğuyorum. Umarım bu konu yüzünden de ban yemem. Artık strese giriyorum acaba uzaklaştırıldım mı diye...

Hesabı silinecek üyesiniz, halen daha 1 hafta cezaya itiraz ediyorsunuz. RAM takviyesi nedir ? İnsanlar sistemine RAM takviyesi yapmak istediğinde Google'a giriyor, ne yazıyor ? RAM takviyesi mi yazıyor doğrudan ? Hayır, işlemcisini, anakartını yazıyor. Kimse Google'da veya başka bir arama motorunda RAM takviyesi diye aratmaz.

Saçma sapan şeylerden ceza veriyolar gerçekten daha önce de çok forumlarda takıldım.Kelimeyi Türkçeye uygun yazmamak, hakaret, flood ve spamdan ceza verilir burda boşluk bırakmadım diye bile ceza aldım insanı sinir ediyor gerçekten.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…