Yanlış biçimlendirilen hard diskteki verileri kurtarmak

Makaleler
6
Daha fazla  
Az önce dinamik disk olan diskimi temel diske çevirir iken, disk RAW formatına döndü ve bir kısmındaki dosyalar silindi. İçinde kedimin fotoğrafları ve benim fotoğraflarım vardı. Üzerine diske ben biçimlendirme uyguladım, üzerindeki bölüm tablosu bozulduğu için yaptım. Geri getirilebilir mi? Şu anda disk üzerinde kurulu hiçbir işletim sistemi yoktur.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çalıştığı her saniye döndüğü her saniye verileri daha da bozar hızlıca recuva gibi benzeri programlarla deneyiniz.

Veri kurtarma araçlarıyla kurtarabilirsin.

Ücretsiz olarak TestDisk ve Recuva'yı deneyebilirsin.

TestDisk'in kullanımı için bu videoyu izleyebilirsin. TestDisk'ten farklı yazılımlar da gösteriyor videoda fakat uygulamalı olarak TestDisk'i kullanıyor, sadece o kısımlarını izle.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Verilerin gerçekten çok değerliyse, para vermeyi göze alıyorsan EaseUS kullanabilirsin. Ek olarak fotoğrafçılar da bu tür ücretli yazılımları kullanabiliyor. Eğer bulunduğun bölgede EaseUS üyeliği olan bir fotoğrafçı varsa oradan da kurtarma işlemi yaptırabilirsin daha makul bir fiyata.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…