Merhaba arkadaşlar. Az önceki "Yanlış Bilgilendirme Uyarım" adlı konum mesaja kapatıldı. Rapor attım, hâlâ açan yok. Bu sebepten ötürü buraya yeni bir konu açmak zorundayım.
Öncelikle Vavien'ın mesajı:
Sebebi bu değil. Sebebi o 1 dakika içinde benim sizi uyarmam sonucunda yazdığınız mesajı değiştirmeniz. Hatalı olduğunuzu kabul edip özür dilemeniz yeterliydi. Yanlış bilgilendirme yaptınız ve uyarınızı aldınız. Ben ortada bir sorun göremiyorum. İnsanlar uyarı almadan kesin bilmedikleri şeyler hakkında kesin konuşmamaları gerektiğini öğrenemiyor maalesef. En azından tecrübelerimden öğrendiğim bu. Bahsi geçen mesajı aşağıda alıntılıyorum. O kişi sizin lafınıza güvenip KYK kredi sözleşmesine imza atsa ve sonradan dediğinizin doğru olmadığını öğrense ne olacaktı? Sizin için bir şey değişmeyecekti belki ama o kişi için bir şeylerin değişeceği kesin.
İlk olarak benim mesajı düzeltmem, sizin mesaj yazmanızdan önce diye biliyorum. Eğer ki yazılan mesajların ne zaman düzeltildiğine bakılabiliyorsa haklı olduğum %90 ortaya çıkacaktır.
İkincisi, özür dilemeyen bir insan değilim. Bu sıkıntı değil. Gerektiği yerde etmişimdir de zaten.
Üçüncüsü yanlış bilgilendirme yaptığım doğrudur, arkadaş için belki de onlarca insan için çok şey değişebileceğinden dolayı mesajı düzeltmem ile yazmam arasında 40 saniye fark vardı.
Dördüncüsü, haklı olduğunuzu düşünüyorsanız bile konuyu neden kilitlediniz? Bırakın, ben de mesajımı yazayım, öyle kilitleyin. Acelesi yok zaten.
Beşincisi, ben bu konuya farklı bir moderatörün bakıp öyle karar verilmesini istiyorum. Çünkü hâlihâzırda uyarı veren sizsiniz bana. Kendinizi düzeltemeyeceğinize göre başka bir moderatör arkadaş baksın lütfen.
Arkadaşlar, bu arada bu kadar ısrar etmemin sebebi, gerçekten haksız bir uyarı aldığımı düşünüyorum.
@MF ,
@UBerk