Yanlış bilgilendirme uyarısı

Parzival

Megapat
Yer
Krypton
Daha fazla  
Meslek
Köle
Geçen sırf siz "yanlış cevap" dediğiniz için yanlış bilgilendirme uyarısı aldım. Biz "yapıcam" desek ceza yer miyiz bunu merak ettim şimdi.

Konu bu: Aşırı Uygun Fiyatlı Windows Anahtarı

Bende orada "tekrar tekrar temiz kurulum yapılabilir" demiştim. Yani aynı bilgisayara. Sonra bir cevap daha yazdım ama sanırım moderatörler görmedi bende üstünde durmadım. Yine size hiç bir lafım yok, lafım moderatörlere. Siz bana, "yanlış cevap" deseniz yanlış okumuş/anlamış olabilirsiniz. Moderatör bunu galiba okumadan direkt olarak yanlış bilgilendirme uyarısı vermiş. Bilmiyorum siz de vermiş olabilirsiniz kimin verdiği gözükmüyordu. Biliyorum bu konunun yeri burası değil ama dile getirmek istedim.

Uyarıyı ben verdim ve halen daha yanlış bilgi var o mesajda.
  • OEM Key anakarta gömülmez. Anakarta lisans gömebilen tek kurum, anakart üreticisidir (İleri düzey RE bilgisi olan kullanıcıları saymazsak).
  • OEM anahtar tek değil, aynı bilgisayarda birden çok kez etkinleştirilebilir.

OEM Key anakarta gömülmez. Anakarta lisans gömebilen tek kurum, anakart üreticisidir (İleri düzey RE bilgisi olan kullanıcıları saymazsak).

Anakarta keyin gömüldüğünü Sosyal'den görmüştüm ama yanlışmış bu konuda özür dilerim.

OEM anahtar tek değil, aynı bilgisayarda birden çok kez etkinleştirilebilir.

Aynı bilgisayardan bahsediyordum bende. Aynı bilgisayarda "tekrar tekrar temiz kurulum yapılabilir" yani "birden çok kez temiz kurulum yapılabilir, aynı key kullanılabilir" demek istemişim ama diyememişim.
Yinede cevap verdiğiniz için sağ olun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…