OutLast Hectopat Katılım 2 Ağustos 2014 Mesajlar 622 Yer Edirne Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 24 Ağustos 2014 #1 Egemen dedi: Senin attığında çıkarmıyor zaten o filmi. Benim attığımda çıkarıyor. Video anlayacağın biraz üç kağıt olmuş. Genişletmek için tıkla... Egemen dedi: Senin attığında çıkarmıyor zaten o filmi. Benim attığımda çıkarıyor. Video anlayacağın biraz üç kağıt olmuş. Genişletmek için tıkla... Hocam aydınlattığınız için teşekkürler . Birine özelden nasıl mesaj atarız ? Ve neden hergün banlandığım halde hangi mesajdan banlandığım belirtilmiyor ? Özelden mesaj atmayı bilsem özelden soracaktım konu karışmasın.
Egemen dedi: Senin attığında çıkarmıyor zaten o filmi. Benim attığımda çıkarıyor. Video anlayacağın biraz üç kağıt olmuş. Genişletmek için tıkla... Egemen dedi: Senin attığında çıkarmıyor zaten o filmi. Benim attığımda çıkarıyor. Video anlayacağın biraz üç kağıt olmuş. Genişletmek için tıkla... Hocam aydınlattığınız için teşekkürler . Birine özelden nasıl mesaj atarız ? Ve neden hergün banlandığım halde hangi mesajdan banlandığım belirtilmiyor ? Özelden mesaj atmayı bilsem özelden soracaktım konu karışmasın.
Egemen Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 28 Ağustos 2011 Mesajlar 8.863 Makaleler 1 Çözümler 10 Yer Ankara Daha fazla Meslek Doktor 24 Ağustos 2014 #2 Özel mesaj seçeneği kapalı durumda. Ceza verildiğinde özel mesajla bildirilmesi olayı da kaldırıldı. Sebebini bu konuda görebilirsiniz : Neden Ban Yedim? | Technopat Sosyal
Özel mesaj seçeneği kapalı durumda. Ceza verildiğinde özel mesajla bildirilmesi olayı da kaldırıldı. Sebebini bu konuda görebilirsiniz : Neden Ban Yedim? | Technopat Sosyal
OutLast Hectopat Katılım 2 Ağustos 2014 Mesajlar 622 Yer Edirne Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 24 Ağustos 2014 #3 Egemen dedi: Özel mesaj seçeneği kapalı durumda. Ceza verildiğinde özel mesajla bildirilmesi olayı da kaldırıldı. Sebebini bu konuda görebilirsiniz : Neden Ban Yedim? | Technopat Sosyal Genişletmek için tıkla... Hocam yanlış bilgilendirme sebebinden banlandınız vs. bişeyler yazıyordu. Hangi yanlış bilgi olduğunu öğrensem aynı hatayı bir daha yapmam.
Egemen dedi: Özel mesaj seçeneği kapalı durumda. Ceza verildiğinde özel mesajla bildirilmesi olayı da kaldırıldı. Sebebini bu konuda görebilirsiniz : Neden Ban Yedim? | Technopat Sosyal Genişletmek için tıkla... Hocam yanlış bilgilendirme sebebinden banlandınız vs. bişeyler yazıyordu. Hangi yanlış bilgi olduğunu öğrensem aynı hatayı bir daha yapmam.
Egemen Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 28 Ağustos 2011 Mesajlar 8.863 Makaleler 1 Çözümler 10 Yer Ankara Daha fazla Meslek Doktor 24 Ağustos 2014 #4 Fazladan Harcanan 11 Watt PC'yi yakar mı? | Technopat Sosyal Bu konudaki mesajından dolayı ceza almışsın. 2 sayfada sebebi açıklanmış.
Fazladan Harcanan 11 Watt PC'yi yakar mı? | Technopat Sosyal Bu konudaki mesajından dolayı ceza almışsın. 2 sayfada sebebi açıklanmış.
OutLast Hectopat Katılım 2 Ağustos 2014 Mesajlar 622 Yer Edirne Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 24 Ağustos 2014 #5 Egemen dedi: Fazladan Harcanan 11 Watt PC'yi yakar mı? | Technopat Sosyal Bu konudaki mesajından dolayı ceza almışsın. 2 sayfada sebebi açıklanmış. Genişletmek için tıkla... Bu sadece bir tanesi 6-7 kere ceza yedim
Egemen dedi: Fazladan Harcanan 11 Watt PC'yi yakar mı? | Technopat Sosyal Bu konudaki mesajından dolayı ceza almışsın. 2 sayfada sebebi açıklanmış. Genişletmek için tıkla... Bu sadece bir tanesi 6-7 kere ceza yedim
Egemen Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 28 Ağustos 2011 Mesajlar 8.863 Makaleler 1 Çözümler 10 Yer Ankara Daha fazla Meslek Doktor 24 Ağustos 2014 #6 2000TL'ye FX6300 + 280X TurboDuo'lu Sistem | Technopat Sosyal Birisinde bundan ceza almışsın. Yine ikinci sayfada açıklanmış. https://www.technopat.net/sosyal/konu/bilgisayarın-isı-değerlerine-bakma.95486/#post-626696 CPU-Z mesajın için ceza almışsın. Sıcaklık değerlerini göstermez çünkü. 9500GT tabanlı sistemin oyun performansı nasıldır? | Technopat Sosyal Bu konuda da FarCry ve Directx11 yorumuyla ilgili ceza almışsın. @OutLast
2000TL'ye FX6300 + 280X TurboDuo'lu Sistem | Technopat Sosyal Birisinde bundan ceza almışsın. Yine ikinci sayfada açıklanmış. https://www.technopat.net/sosyal/konu/bilgisayarın-isı-değerlerine-bakma.95486/#post-626696 CPU-Z mesajın için ceza almışsın. Sıcaklık değerlerini göstermez çünkü. 9500GT tabanlı sistemin oyun performansı nasıldır? | Technopat Sosyal Bu konuda da FarCry ve Directx11 yorumuyla ilgili ceza almışsın. @OutLast