YiğitÖmer Kılıç
Megapat
Eski bilgisayarımda yanlışlıkla anakartımın ismine çok benzer bir isme sahip olan kartın BIOS'unu yükledim. BIOS'u yükledikten sonra RAM slotlarından bir tanesi çalışmamaya başladı ama diğer her şey sorunsuz çalışıyor.
Olması gereken BIOS'u yüklersem sorun çözülür mü? PC'yi günlük olarak kullanıyorum ve bazen beni cidden deli ediyor gerek Steam gerekse Chrome gibi günlük uygulamalar olsun
Intel Core 2 Duo E7300
2 GB 800 MHz RAM
Palit 9600 GT Sonic Edition
250 GB 5400 RPM SATA HDD
320 GD 7200 RPM Seagate SATA HDD
350W AOPEN güç kaynağı
Best motherboard manufacturers. Biostar provides various high quality motherboard gaming series, including am4 motherboa Yüklediğim BIOS.
Best motherboard manufacturers. Biostar provides various high quality motherboard gaming series, including am4 motherboa Olması gereken BIOS.
Herhangi bir yorum yok mu?
Olması gereken BIOS'u yüklersem sorun çözülür mü? PC'yi günlük olarak kullanıyorum ve bazen beni cidden deli ediyor gerek Steam gerekse Chrome gibi günlük uygulamalar olsun
Intel Core 2 Duo E7300
2 GB 800 MHz RAM
Palit 9600 GT Sonic Edition
250 GB 5400 RPM SATA HDD
320 GD 7200 RPM Seagate SATA HDD
350W AOPEN güç kaynağı
Best motherboard manufacturers. Biostar provides various high quality motherboard gaming series, including am4 motherboa Yüklediğim BIOS.
Best motherboard manufacturers. Biostar provides various high quality motherboard gaming series, including am4 motherboa Olması gereken BIOS.
Herhangi bir yorum yok mu?
Son düzenleme: