BeritKaan Decapat Katılım 26 Şubat 2019 Mesajlar 131 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci :) 24 Kasım 2020 #1 Merhaba, kısa bir süre önce blog yazısı oluşturdum. Resimlerde gördüğünüz gibi, blog girdileri bölümünü anlamadım. İlk defa blog yazısı yazıyorum, burada bir yanlışlık var mı? Tüm yazım detaylar bölümünde yazıyor, girdilere ne yazmam gerek? Fransız Yabancı Lejyonu Fransa, lejyonerlik bilgilendirme rehberi www.technopat.net Anlamadığım kısım bunlar Son düzenleyen: Moderatör: 24 Kasım 2020
Merhaba, kısa bir süre önce blog yazısı oluşturdum. Resimlerde gördüğünüz gibi, blog girdileri bölümünü anlamadım. İlk defa blog yazısı yazıyorum, burada bir yanlışlık var mı? Tüm yazım detaylar bölümünde yazıyor, girdilere ne yazmam gerek? Fransız Yabancı Lejyonu Fransa, lejyonerlik bilgilendirme rehberi www.technopat.net Anlamadığım kısım bunlar
Bora Dere Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Bin Çözüm, Bir Efsane Katılım 10 Ağustos 2016 Mesajlar 16.822 Makaleler 35 Çözümler 1.145 Yer Slytherin Daha fazla Sistem Özellikleri https://www.technopat.net/sosyal/konu/msi-gp76-leopard-11uh-1007xtr-incelemesi.2151485/ Cinsiyet Erkek Meslek Batman 24 Kasım 2020 #2 Onları kopyalayıp düzenleme aracılığıyla asıl yere taşıyabiliyor olmanız lazım, sonra detaylar kısmından silersiniz.
Onları kopyalayıp düzenleme aracılığıyla asıl yere taşıyabiliyor olmanız lazım, sonra detaylar kısmından silersiniz.