berkink10 Hectopat Katılım 10 Eylül 2021 Mesajlar 992 Çözümler 3 Yer İstanbul 12 Temmuz 2022 #1 Arkadaşlar bir oyuna gireceğim, giriş için Facebook kullanmıştım yanlış bir hesabıma girdim ama benim istediğim hesaba nasıl gireceğim?
Arkadaşlar bir oyuna gireceğim, giriş için Facebook kullanmıştım yanlış bir hesabıma girdim ama benim istediğim hesaba nasıl gireceğim?
eater Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Mayıs 2020 Mesajlar 2.737 Makaleler 1 Çözümler 18 Yer izmit Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Temmuz 2022 #2 Çıkış yapılmıyor mu? Yapılmıyorsa verileri temizleyin. Veya sil indir yapın.
berkink10 Hectopat Katılım 10 Eylül 2021 Mesajlar 992 Çözümler 3 Yer İstanbul 12 Temmuz 2022 #3 eater dedi: Çıkış yapılmıyor mu? Yapılmıyorsa verileri temizleyin. Veya sil indir yapın. Genişletmek için tıkla... Yok hocam denedim olmuyor.
eater dedi: Çıkış yapılmıyor mu? Yapılmıyorsa verileri temizleyin. Veya sil indir yapın. Genişletmek için tıkla... Yok hocam denedim olmuyor.
eater Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Mayıs 2020 Mesajlar 2.737 Makaleler 1 Çözümler 18 Yer izmit Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Temmuz 2022 #4 berkink10 dedi: Yok hocam denedim olmuyor. Genişletmek için tıkla... Hangi oyun?
berkink10 Hectopat Katılım 10 Eylül 2021 Mesajlar 992 Çözümler 3 Yer İstanbul 13 Temmuz 2022 #5 eater dedi: Hangi oyun? Genişletmek için tıkla... Hocam oyun önemli değil her şeyde böyle.
eater Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Mayıs 2020 Mesajlar 2.737 Makaleler 1 Çözümler 18 Yer izmit Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Temmuz 2022 #6 berkink10 dedi: Hocam oyun önemli değil her şeyde böyle. Genişletmek için tıkla... Genelde ayarlarda çıkış yap olur veya verileri temizleyince düzelir. Eğer olmadıysa ben de bilmiyorum. Ha şimdi anladım. Facebool yüklüyse hesap değiştirin. Yüklü değilse tarayıcıdan değiştirin. Geç anladım kusura bakmayin Son düzenleme: 13 Temmuz 2022
berkink10 dedi: Hocam oyun önemli değil her şeyde böyle. Genişletmek için tıkla... Genelde ayarlarda çıkış yap olur veya verileri temizleyince düzelir. Eğer olmadıysa ben de bilmiyorum. Ha şimdi anladım. Facebool yüklüyse hesap değiştirin. Yüklü değilse tarayıcıdan değiştirin. Geç anladım kusura bakmayin