Yanlış gelen MSI Vector iade edilmeli mi?

haki

Kilopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar.
Dün bu bilgisayarı satın aldım.
Bilgisayarın özelliklerinde i9-13980hx işlemci, ekranı ise 16 inç 2560 X 1600 240Hz olarak yazıyor.
Dün bilgisayarı teslim aldım kutusunu açmadan özelliklerinde bir farklılık olduğunu fark ettim.
Bana gelen bilgisayar aynı ama sadece bu 2 özellik farklı i9-13950hx işlemci, 16'in. FHD+ 144Hz.

Şimdi arkadaşlar satın aldığım site İngiltere de bayağı iyi bir site vatan gibi düşünebilirsiniz.
Destek ile görüştüm gelen bilgisayarın satın aldığım bilgisayar olmadığını söyledim.
Benden kutu üzerinde ki ürün kodu ile satın aldığım PC'nin ürün kodu aynımı onu sordular kodlar aynı bende fotoğraflarını çekip yolladım.
Büyük ihtimalle siteye işlemci ve ekran özelliklerini yanlış yazdılar diye düşünüyorum. En son gelen mailde bilgisayarı geri talep ediyorlar büyük ihtimalle ücret iadesi yapacaklar diye düşünüyorum.
Bende yeni bir mail yazdım satın aldığım bilgisayar ile değişim sağlayacak mısınız diye.
Şimdi sizlere sormak istediğim şey şu bu bilgisayar RTX4080 ekran kartına sahip bu özelliklerde diğer bilgisayarlar 2400+ poundtan başlıyor. Ben bu bilgisayarı bayağı bir indirimde aldım 1900 pounda.
Sizce para iadesi yapacağız derlerse bu ürünü iade etmeli miyim yoksa bu farklı olan özellikler çok fark yaratmaz mı dersiniz?
Bilgisayarı kullanım amacım grafik tasarım Photoshop, ıllistrator, After Effects.
Bu konuda beni aydınlatır mısınız ne yapsam karar veremedim.

+Yeni bir mail aldım. Yalnızca alternatif bir ürün veya para iadesi sunabiliriz ya da elinizde ki ürünü tutmak isterseniz 80 pound iade veya 90 pound hediye kuponu verebiliriz yazmışlar.
Sizce iade edilecek bir bilgisayar mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Aldığın bilgisayar yapacağın işlere fazla fazla yetecektir. Hem uyguna aldığını söylüyorsun, üstelik hediye kuponu veriyorlar. Bence iadeye gerek yok. Özelliklerinden memnun değilsen sen bilirsin.

Ekran renk doğruluğu senin için önemliyse model numaralarından bunu araştırıp seni tatmin edip etmeyecegine karar ver. Eğer tatmin edecekse 16 inç ekran için 2k veya FHD arasında zaten çözünürlük farki cok anlaşılırmiyor aradaki büyük fiyat farkına değmez açıkçası. Yani bu cihazi tutmak her türlü karlı.

İadeye gerek yok. İyi fiyata kaliteli cihaz almışsın. İşlemciler aynı performansı veriyor zaten. Ekran farkı var bir tek. Hayırlı olsun.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı