Yanlış IBAN ismi yazılmasına rağmen Fast gönderisi iade edilmiyor

Yer
Ankara
Daha fazla  
Meslek
Ögrenci
QNB bankasının müşterisinin IBAN adını yanlış girmişim 1.050₺ gönderecektim Yapı Kredi gönderilemedi diye bildirim gönderdi bende işim acele diye düzeltip tekrar gönderdim. Neyse para iade olur diye bekledim olmadı bankamı ararım QNB bankasını aramamı istediler şikayet oluşturduk bu hafta 3. hafta ve parayı geri vermiyorlar olumsuz sonuçlandığını söylüyorlar ne yapmam gerek?

QNB bankasının müşterisinin IBAN adını yanlış girmişim 1.050₺ gönderecektim Yapı Kredi gönderilemedi diye bildirim gönderdi bende işim acele diye düzeltip tekrar gönderdim. Neyse para iade olur diye bekledim olmadı bankamı ararım QNB bankasını aramamı istediler şikayet oluşturduk bu hafta 3. hafta ve parayı geri vermiyorlar olumsuz sonuçlandığını söylüyorlar ne yapmam gerek?
Hesabın sahibi varsa.
Yani iban doğru isim yanlış.
Onun onayı olmadan para geri gelmez.!

Alıcı kışın ismini öğrenip iban ile polis yada savcılık suç duyurusunda bulunmanız gerek.
....hesap sahibi Ahmet Mehmet yanlışlıkla yolladığım paramı iade etmiyor gibi.
Fakat; oda bana borcu vardı yada ürün sattım diyebilir!!

Hesabın sahibi varsa.
Yani IBAN doğru isim yanlış.
Onun onayı olmadan para geri gelmez!

Alıcı kışın ismini öğrenip IBAN ile polis ya da savcılık suç duyurusunda bulunmanız gerek.
Hesap sahibi Ahmet Mehmet yanlışlıkla yolladığım paramı iade etmiyor gibi.
Fakat; oda bana borcu vardı ya da ürün sattım diyebilir!

Para gitmedi karşıya

Mesajımı düzenleyip bağlantı ekledim. Şikayet edilecek yerin adını belirtmeyi unutmuşum. 😅 BDDK şikayeti oluşturursanız gelen cevabı inceleyip bakarlar.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı