ICIO Decapat Katılım 7 Haziran 2020 Mesajlar 5 18 Ekim 2020 #1 Merhaba Arkadaşlar benim bir sorunum vardır görselde de gördüğünüz gibi yanlış işlev hatası kodu veriyor. O kadar kurcaladım bilgisayarda bir türlü bulamadım. Bana yardımcı olursanız çok teşekkür ediyorum. Son düzenleyen: Moderatör: 18 Ekim 2020
Merhaba Arkadaşlar benim bir sorunum vardır görselde de gördüğünüz gibi yanlış işlev hatası kodu veriyor. O kadar kurcaladım bilgisayarda bir türlü bulamadım. Bana yardımcı olursanız çok teşekkür ediyorum.
serinkebap Hectopat Katılım 19 Ekim 2020 Mesajlar 41 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Ekim 2020 #2 Direkt bilgisayarını açtığın zaman mı geldi yoksa bir programı açıncamı. Artı 0 Eksi
KS KS ICIO Decapat Katılım 7 Haziran 2020 Mesajlar 5 19 Ekim 2020 #3 serinkebap dedi: Direkt bilgisayarını açtığın zaman mı geldi yoksa bir programı açıncamı. Genişletmek için tıkla... bilgisayarı açınca geliyor uyarı. Artı 0 Eksi
serinkebap dedi: Direkt bilgisayarını açtığın zaman mı geldi yoksa bir programı açıncamı. Genişletmek için tıkla... bilgisayarı açınca geliyor uyarı.