A acv Gigapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 31 Temmuz 2015 Mesajlar 7.605 Makaleler 1 Çözümler 74 Yer Sehit Muhtar/Zambak Sok./Gumus Gerdan Apt./Beyoglu 18 Ağustos 2020 #11 Kaliteli konu.
Jira Yottapat! Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 22 Kasım 2016 Mesajlar 25.680 Makaleler 24 Çözümler 105 Yer İstanbul 18 Ağustos 2020 #12 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
5 56153 Zettapat Forumun Hafızası 1000'e Doğru İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 23 Nisan 2015 Mesajlar 13.165 Makaleler 25 Çözümler 624 18 Ağustos 2020 #13 24099 dedi: Orası muhteşem bir bölüm hocam Yeni üyelerin bir kısmının en büyük fantezisi. Genişletmek için tıkla... Gerçekten bir inceleme olunca da Konu Dışı bölümüne gidiyor nasıl oluyorsa.
24099 dedi: Orası muhteşem bir bölüm hocam Yeni üyelerin bir kısmının en büyük fantezisi. Genişletmek için tıkla... Gerçekten bir inceleme olunca da Konu Dışı bölümüne gidiyor nasıl oluyorsa.
2 24099 Petapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 2 Temmuz 2014 Mesajlar 11.253 Makaleler 33 Çözümler 224 18 Ağustos 2020 #14 56153 dedi: Gerçekten bir inceleme olunca da Konu Dışı bölümüne gidiyor nasıl oluyorsa. Genişletmek için tıkla... Tabletçiler var bir de onları saymayalım hiç. Adam masaüstü bilgisayarına RAM önerisi istiyor gidip "Tablet Bilgisayarlar" kategorisine açıyor. Bunlar daha beter.
56153 dedi: Gerçekten bir inceleme olunca da Konu Dışı bölümüne gidiyor nasıl oluyorsa. Genişletmek için tıkla... Tabletçiler var bir de onları saymayalım hiç. Adam masaüstü bilgisayarına RAM önerisi istiyor gidip "Tablet Bilgisayarlar" kategorisine açıyor. Bunlar daha beter.
3 317678 Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Nisan 2020 Mesajlar 3.377 Çözümler 29 18 Ağustos 2020 #15 acv dedi: Kaliteli konu. Genişletmek için tıkla... Alawar'ın avatar değiştirme sıklığı diye bir konu açıyorum Kullanıcı İncelemeleri kategorisine. Bunu arama motoruna "dünyanın en güzel kızı" aratıp mı buldun ? Bu resmi ara diyince öyle bir arama yapıyor.
acv dedi: Kaliteli konu. Genişletmek için tıkla... Alawar'ın avatar değiştirme sıklığı diye bir konu açıyorum Kullanıcı İncelemeleri kategorisine. Bunu arama motoruna "dünyanın en güzel kızı" aratıp mı buldun ? Bu resmi ara diyince öyle bir arama yapıyor.
Berrkay Gigapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Katılım 6 Ocak 2018 Mesajlar 3.869 Makaleler 9 Çözümler 176 Yer Sakarya Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ağustos 2020 #16 Bütün bileşenlerini yazıp kategoriyi Oyun Haberleri'ne açmak peki? Daha iyisi varsa bekliyorum.
5 56153 Zettapat Forumun Hafızası 1000'e Doğru İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 23 Nisan 2015 Mesajlar 13.165 Makaleler 25 Çözümler 624 18 Ağustos 2020 #17 24099 dedi: Tabletçiler var bir de onları saymayalım hiç. Adam masaüstü bilgisayarına RAM önerisi istiyor gidip "Tablet Bilgisayarlar" kategorisine açıyor. Bunlar daha beter. Genişletmek için tıkla... Atomlarını değiştirecek şekilde RAM önerisi istiyor işte. Daha ne olsun? Takacak belleği, bilgisayarı tablet bilgisayara dönüşecek. Fantezi olarak da kıza da dönüştürür arada artık.
24099 dedi: Tabletçiler var bir de onları saymayalım hiç. Adam masaüstü bilgisayarına RAM önerisi istiyor gidip "Tablet Bilgisayarlar" kategorisine açıyor. Bunlar daha beter. Genişletmek için tıkla... Atomlarını değiştirecek şekilde RAM önerisi istiyor işte. Daha ne olsun? Takacak belleği, bilgisayarı tablet bilgisayara dönüşecek. Fantezi olarak da kıza da dönüştürür arada artık.
A acv Gigapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 31 Temmuz 2015 Mesajlar 7.605 Makaleler 1 Çözümler 74 Yer Sehit Muhtar/Zambak Sok./Gumus Gerdan Apt./Beyoglu 18 Ağustos 2020 #18 317678 dedi: Bunu arama motoruna "dünyanın en güzel kızı" aratıp mı buldun ? Bu resmi ara diyince öyle bir arama yapıyor. Genişletmek için tıkla... Taylor Swift dünyanın en güzel kızı ise bilemem Ben öyle aratmadım.
317678 dedi: Bunu arama motoruna "dünyanın en güzel kızı" aratıp mı buldun ? Bu resmi ara diyince öyle bir arama yapıyor. Genişletmek için tıkla... Taylor Swift dünyanın en güzel kızı ise bilemem Ben öyle aratmadım.
Clarence Morrow Megapat Zamanın Tanığı Katılım 29 Mayıs 2018 Mesajlar 4.993 Makaleler 1 Çözümler 22 18 Ağustos 2020 #19 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Blacksidemre Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Kıdemli Üye Zamanın Tanığı Tekniker Tecrübeli Moderatör Katılım 8 Eylül 2018 Mesajlar 9.747 Makaleler 8 Çözümler 234 Yer İstanbul 18 Ağustos 2020 #20 Yine gördüm, yine çıldırdım. Konu dışında kasa temizliği hakkında konu var. Moderasyona Allah sabır versin.
Yine gördüm, yine çıldırdım. Konu dışında kasa temizliği hakkında konu var. Moderasyona Allah sabır versin.