Yanlış Mail Adresi ile My Kaspersky Hesabı Açmak

84775

Megapat
Merhabalar.

Kaspersky 2019 sürümü çıkmadan önce, bir My Kaspersky hesabı açmaya karar vermiştim. Ancak, hesap oluştururken mail adresini yanlış girdim ve doğrulama kodu yanlış hesaba gitti... Başta bunu umursamadım ve bu sefer mail adresimi doğru yazarak yeni bir hesap açtım.

Ancak, şu sıralar aklıma takılan bir konu var.

Doğrulama kodunu biri görürse ve yanlışlıkla açtığım hesaba girerse, cihazlar sekmesinde benim cihazımı görebilir mi? Kaspersky'ın kendi internet sitesi üzerinden hesabı oluşturmuştum ve giriş bile yapmamıştım.

Demek istediğim, Kaspersky'ın kendi internet sitesinde oluşturulan ve giriş bile yapılmayan bir My Kaspersky hesabına benim cihazım otomatik olarak eklenmiş midir? (Sanırım daha açıklayıcı oldu... :D)

@Murat5038
Özellike sizin cevap vermenizi istiyorum... Lütfen beni kırmayın! :D

İlk önce yanlış girdiğiniz mail hesabı var mı diye denemek lazım. Bundan kastım şu:
Atıyorum sizin mail adresiniz kitkat01@gmail.com yanlışlıkla kitkat02 olarak girdiniz. Böyle bir mail var mı diye deneyebilirsiniz. Yoksa zaten sıkıntıda yoktur. He eğer ki varsa giriş yapmadıysanız kayıt olmamıştır.

İlk önce yanlış girdiğiniz mail hesabı var mı diye denemek lazım. Bundan kastım şu:
Atıyorum sizin mail adresiniz kitkat01@gmail.com yanlışlıkla kitkat02 olarak girdiniz. Böyle bir mail var mı diye deneyebilirsiniz. Yoksa zaten sıkıntıda yoktur. He eğer ki varsa giriş yapmadıysanız kayıt olmamıştır.

Maalesef yanlış girdiğim mail hesabı var... :D
Cihazım kayıt olmadığı sürece sorun yok, teşekkür ederim.

Özellike sizin cevap vermenizi istiyorum... Lütfen beni kırmayın! :D
Sonradan etiketlerseniz etiket işlemiyor bilginiz olsun. Bu yüzden anca görebildim.

Sorunuzun cevabı: Sorun olmaz o maili hesabı unutabilirsiniz. Kayıt olup hesaba girmemişsiniz zaten. Ancak yeni açtığınız hesaptan desteğe durumu bildirirseniz iyi olur.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kendi hesabımla test ettim. Aynı sorunu yaşayan varsa rahat olabilir :)

Kaspersky'ın sitesinden giriş yapsak bile cihaz kayıt olmuyor.

Kaspersky AV/IS/TS üzerinden giriş yaptığımızda cihazımız kayıt oluyormuş :)
Cihazımızı silmek istediğimizde de ''bu cihazın My Kaspersky ile bağlantısını kes'' yazan butona bastığımızda hesaba eklenen cihazımız siliniyor.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı