Yanlış marka mı şikayet edilmiş?

LuisB4y

Hectopat
Makaleler
1
Yer
Ötüken
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Asus Tuf GTX 1650/Ryzen 5 2600/Msi B450 M A PRO-MAX/XPG GAMMİX D30 8x2
Meslek
Öğrenci
Merhaba arkadaşlar ben a mağazasından taksitli bir şekilde (taksit sonucu fiyat artıyor) b markalı bir elektrikli scooter aldım. Ben aldığım yer olan a yerine marka olan b yi şikayet ettim. Bugün bilirkişi ürünü inceledi rapor yazmasını bekleyeceğim. Sizce benim lehime para iadesi onaylanırsa parayı alabilir miyim?

@BilgisayarKurdu

Son düzenleme:
Senin lehine olursa alırsın.

Umarım hocam çok kararsız kaldım çünkü ürün fiyatı peşin 22 ise taksitle 26 ya geldi.

Nasıl yani, bunu kabul ederek almadınız mı? Sonucunda taksit sonucunda faiz işliyor.

Nasıl yani, bunu kabul ederek almadınız mı? Sonucunda taksit sonucunda faiz işliyor.
Ha yok hocam yani şey şimdi A markasından faiz ile aldım ama şimdi B markası acaba ben peşin fiyatını öderim falan söyler mi?

Ha yok hocam yani şey şimdi A markasından faiz ile aldım ama şimdi B markası acaba ben peşin fiyatını öderim falan söyler mi?
Fatura tutarında ne yazıyorsa o geçerlidir. Faturada taksitli fiyat yazması lazım.

Karar benim lehime çıktı umarım arkadaşlar üstte dediğim gibi satın aldığım yeri değil de satın aldığım markayı şikayet ettiğim için sorun olmaz.
Ne olacak, hiçbir şey olmaz rahat ol.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…