M.krkmz3883 Hectopat Katılım 28 Ocak 2022 Mesajlar 120 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Nisan 2024 #1 İş Bankası mobilden yanlış numaraya TL yuklesim sadece 1 rakam yanlış bastigim icin dalginligima geldi ben Vodafone kullanıyorum TL yukledigim numara Vodafone degilse ve kullanilmiyorsa iade alir miyim?
İş Bankası mobilden yanlış numaraya TL yuklesim sadece 1 rakam yanlış bastigim icin dalginligima geldi ben Vodafone kullanıyorum TL yukledigim numara Vodafone degilse ve kullanilmiyorsa iade alir miyim?
Teknoyms Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Mart 2020 Mesajlar 1.958 Makaleler 1 Çözümler 10 8 Nisan 2024 #2 Bence bize değil de İş Bankası müşteri hizmeterini arayıp sor. Vakit geçmeden.
The Theseus Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 18 Temmuz 2020 Mesajlar 7.213 Çözümler 11 Yer Nevşehir 8 Nisan 2024 #3 Kendiliğinden gelir bence kullanmıyorsa gelmezse de yapacak bir şey yoktur muhtemelen. Ara o numrayı yani ben olsam öyle yapardım.
Kendiliğinden gelir bence kullanmıyorsa gelmezse de yapacak bir şey yoktur muhtemelen. Ara o numrayı yani ben olsam öyle yapardım.
M.krkmz3883 Hectopat Katılım 28 Ocak 2022 Mesajlar 120 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Nisan 2024 #4 The Theseus dedi: Kendiliğinden gelir bence kullanmıyorsa gelmezse de yapacak bir şey yoktur muhtemelen. Ara o numrayı yani ben olsam öyle yapardım. Genişletmek için tıkla... Mesaj yazdim bakalim numarayi sorguladim kullaniliyor
The Theseus dedi: Kendiliğinden gelir bence kullanmıyorsa gelmezse de yapacak bir şey yoktur muhtemelen. Ara o numrayı yani ben olsam öyle yapardım. Genişletmek için tıkla... Mesaj yazdim bakalim numarayi sorguladim kullaniliyor
UğurDündarın Dövdüğü Adam Megapat Zamanın Tanığı Katılım 21 Aralık 2015 Mesajlar 4.834 Makaleler 4 Çözümler 23 Yer Mersin 9 Nisan 2024 #5 Karşı taraftan parasını istersin. İnsafına kalmış bir şey. Vicdanlı biriyse paranı gönderir.
4 442923 Hectopat Katılım 28 Mart 2021 Mesajlar 3.736 Çözümler 37 9 Nisan 2024 #6 Hangi operatör ise müşteri hizmetlerini arayın. Bankanızla da görüşün.