Yanlış parmakla klavye kullanımı oyunlarda sorun yaratır mı?

Chuck Norris

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba. Valorant'ta WASD'yi:
  • W: İşaret
  • A: Orta
  • D: Baş parmak
Olmak üzere kullanıyorum. Yanlış olduğunu biliyorum ama bu yanlışlık bana AAA ve rekabetçi (CoD, Apex, PUBG gibi oyunlarda sıkıntı çıkarır mı? Örneğin CTRL tuşunu V'de kullanıyorum Valorant oyununda vb.

Ben de eskiden öyle kullanıyordum. Fakat kontrollerde sıkıntı çekmeye başladıkça standart kullanıma geçtim.

Baş parmak ile.

Ne kadarlık bir sürede geçtiniz ve çok zorlandınız mi ayrıca alıştınız mı?

Aslında fark etmeden geçtim. Oyunlarda koşup+zıplayıp sağ veya sola gidemediğim için sadece o hareketleri yaparken elim standart hali alıyordu. Zaman geçtikçe tamamen normale geçtim. Toplamda 1 haftada alışabilirsin sanırım.

Olmak üzere kullanıyorum. Yanlış olduğunu biliyorum ama bu yanlışlık bana AAA ve rekabetçi (CoD, Apex, PUBG gibi oyunlarda sıkıntı çıkarır mı? Örneğin CTRL tuşunu V'de kullanıyorum Valorant oyununda vb.
Bence sorun yaratır. Arkadaşım WASD tuşlarına basmak için sadece 2 parmak kullanıyordu. Kötü oynuyordu zaten sizde alışmaya çalışın normal kullanıma bence.

Ben de böyle oynuyorum. Sadece eğilme CTRL. Bana rahat geliyor.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı