Olmak üzere kullanıyorum. Yanlış olduğunu biliyorum ama bu yanlışlık bana AAA ve rekabetçi (CoD, Apex, PUBG gibi oyunlarda sıkıntı çıkarır mı? Örneğin CTRL tuşunu V'de kullanıyorum Valorant oyununda vb.
Aslında fark etmeden geçtim. Oyunlarda koşup+zıplayıp sağ veya sola gidemediğim için sadece o hareketleri yaparken elim standart hali alıyordu. Zaman geçtikçe tamamen normale geçtim. Toplamda 1 haftada alışabilirsin sanırım.
İşte yapmamaya çalışıyorum hocam ama kendime ait bir PC im olmadığı için alışma süresi sıkıntı çıkarır diye mecbur devam ediyorum örneğin valorantta herkesin normal yaptığı birkaç movement ları yapamıyorum
Olmak üzere kullanıyorum. Yanlış olduğunu biliyorum ama bu yanlışlık bana AAA ve rekabetçi (CoD, Apex, PUBG gibi oyunlarda sıkıntı çıkarır mı? Örneğin CTRL tuşunu V'de kullanıyorum Valorant oyununda vb.
Bence sorun yaratır. Arkadaşım WASD tuşlarına basmak için sadece 2 parmak kullanıyordu. Kötü oynuyordu zaten sizde alışmaya çalışın normal kullanıma bence.