Yanlış verilen ceza!

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Xamazunga

Kilopat
Makaleler
1
Yer
Adana, Turkey
Yöneticiler @magnatecth hesabım ile forumda geziniyordum beni hesaptan attı ve yeniden giriş yaptım. Yaptığım da yeni konu aç butonu yoktu. Ben de alıntı yaparak cevap butonuna bastım ve yanlış bilgilendirme yazdı, 1 hafta ceza almışım. Asıl ilgi çekici olan bana bununla ilgili hiçbir bildirim gelmemesi. Bende merak ediyorum kimi nerede nasıl öyle bir yanlış bilgilendirdim ki 1 haftalık uzaklaştırma aldım? Ya bana yaptığım yorumu söyleyin yada lütfen bu hatalı verilen cezayı kaldırın.

Özel mesajlar bölümünden gelen mesajlar bölümüne bir gözatın. Orda neden ceza aldığınız ve cezanın ayrıntıları yazar.

Şikayet veya önerilerin için bilgi@technopat.net mail atabilirsin.

Zaten orada olmadığı için mesaj atıyorum hiç bir bildirim gelmedi ve boşuna yere 1 haftalığına forumdan uzaklaştırıldım.

Cezalarda genellikle yukarıda "1 yeni bildirim" yazmıyor. Sen gelen mesajlara bak. Eğer yeni mesaj yoksa mesaj kutun dolu olabilir.

Baktım zaten bende dedim nerede bana ceza verdiler diye açtım baktım yok. Ve gelen kutumu temizlemiştim yaklaşık 6 mesaj filan vardı.

Bu nasıl bir isimdir? Gerçekler için kovulan adam . Gerçeklerini açıklar mısın bize? Bu forumunda bazı gerçekleri var, biliyor musun?

Bu nasıl bir isimdir? Gerçekler için kovulan adam . Gerçeklerini açıklar mısın bize? Bu forumunda bazı gerçekleri var, biliyor musun?

Yahu o derste her zaman öğretmen ile gerçekler konusu ile dalga geçerim ve dersten kovulurum asıl lakabım bu benim. Sen kendi adına bak @darknight_ozan.
Adını yabancı şatafatlı sözcükler ile süslemeye çalışmışsın.

Adımın manası kara şövalye . Felsefe dersinden sıfır aldın, çök .

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…