Yanlış web sitesine girilince virüs bulaşır mı?

737342

Centipat
Arkadaşlar Twitter da gezerken elim +18 bir siteye çarptı. Site daha yüklenmeden kapattım. Otomatik indirmeler önce sor a ayarlıydı. Drweb Kaspersky ESET McAfee ile tarattım hiçbiri sorun bulamadı. Virüs yemiş miyimdir. Ya da IP adresim ile ne yapabilirler. Modemi aç kapa yaptım IP değişmedi hala. Statik olmadığına da eminim. Yardımcı olursanız sevinirim.

Arkadaşlar Twitter da gezerken elim +18 bir siteye çarptı. Site daha yüklenmeden kapattım. Otomatik indirmeler önce sor a ayarlıydı. Drweb Kaspersky ESET McAfee ile tarattım hiçbiri sorun bulamadı. Virüs yemiş miyimdir. Ya da IP adresim ile ne yapabilirler. Modemi aç kapa yaptım IP değişmedi hala. Statik olmadığına da eminim. Yardımcı olursanız sevinirim.
IP adresiyle hiç bir şey yapılmaz.
Bir şeye tıklamadıysanız da problem olmaz.

Hocam biraz paronayak davranmışsınız, zaten önerebileceğimiz her şeyi yapmışsınız bir problem olmaz. He istiyorsanız bir de tarayıcınızın çerezlerini temizleyin o kadar.

Bu konularda pek bir bilgim yok ama eskiden başıma geldiğinde ve meslek hocalarına sorduğumda korkulacak bir şey olmadığını söylediler zaten Twitter'daki o tarz linkler reklam amaçlı oluyor bir sıkıntı olacağını düşünmüyorum.

IP adresiyle nasıl bir şey yapılmaz? :D saldırıda mı atılamaz?
IP adresiyle daha nerede olduğun bile bilinemiyor, nasıl saldırı yapılsın? Ayrıca niye +18 bir site sana saldırı yapsın?
Sadece IP adresi yeterli değil, port'unu da bilmeli ve belki diğer bilgileri de bilmeli ki saldırı yapsın.

Yapılırsa da modemi yeniden başlatınca geçen bir saldırı olur (zaten Türkiye'de ISS'den istemediğin sürece neredeyse tüm hepsi dinamik IP veriyor).

IP adresiyle nerede olduğunu bilmeden saldırı derken? İnternete saldırıdan bahsediyorum eline keleş alıp gelip evi taramasından bahsetmiyorum. +18 site saldırı yapar demiyorum söz konusu IP'den bir şey yapılıp yapılmadığı. diyorsan ki yapılmıyor doğrudur.
IP adresiyle daha nerede olduğun bile bilinemiyor, nasıl saldırı yapılsın? Ayrıca niye +18 bir site sana saldırı yapsın?
Sadece IP adresi yeterli değil, port'unu da bilmeli ve belki diğer bilgileri de bilmeli ki saldırı yapsın.

Yapılırsa da modemi yeniden başlatınca geçen bir saldırı olur (zaten Türkiye'de ISS'den istemediğin sürece neredeyse tüm hepsi dinamik IP veriyor).

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı