Yanlış Yere Mail Atmak

184424

Hectopat
Makaleler
2
Social Club hesabıma erişemiyorum diye Rockstar'a mail atıyordum. support.rockstargames.com yerine support.rockstargames.co olan adrese attım. Geri de alamıyorum.

Kişisel bilgileriniz yer alıyor muydu? Eğer öyle bir mail yoksa size iletilemedi diye geri dönüş yapacaktır mail sağlayıcısı. Gmail yapıyor mesela, adres bulunamadı diyor.
Öyle bir mail gelmedi daha maalesef. Kişisel bilgi derken mail adresim yazıyordu. Ya açıkçası hesabın benim olduğunu kanıtlamak için oluşturduğum ilk mail adresini istiyordu. Ben de budur, başka ne kanıtlayayım gibi bir mail attım. Ama eksik kopyalamışım.

Olmuşla ölmüşe çare yok hocam

Denildiği gibi mail gideceği varsa gitmiştir. Önümüzdeki maçlarda dikkat etmek lazım.
Haklısınız hocam. Bakalım ne olacak. Gerçi mail adresim dışında şahsi bilgi içermiyordu. Ama insan korkuyor ister istemez.

rockstargames.co diye bir site olmadığı için o domaine bağlı böyle bir webmail'de olacağını sanmıyorum. Merak etme mail kimseye gitmemiştir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…