Cancan142 Hectopat Katılım 21 Mayıs 2021 Mesajlar 86 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Mart 2025 #1 Az önce telefon cebimdeyken telefon çaldı bakınca 112 aradigini gördüm. Yanlışlıkla aramışım ve açmadım o anki panikle. Bir sorun olur mu?
Az önce telefon cebimdeyken telefon çaldı bakınca 112 aradigini gördüm. Yanlışlıkla aramışım ve açmadım o anki panikle. Bir sorun olur mu?
The Fallen Angel Megapat Katılım 10 Mayıs 2021 Mesajlar 5.395 Makaleler 4 Çözümler 75 Yer Rusya 2 Mart 2025 #2 Bir şey olmaz. Sorun ne diye arıyorlar seni, bir daha olursa açıp yanlışlıkla oldu de.
Cancan142 Hectopat Katılım 21 Mayıs 2021 Mesajlar 86 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Mart 2025 #3 The Fallen Angel dedi: Bir şey olmaz. Sorun ne diye arıyorlar seni, bir daha olursa açıp yanlışlıkla oldu de. Genişletmek için tıkla... Hocam geri arayıp durumu belirttim. Önemli değil dediler.
The Fallen Angel dedi: Bir şey olmaz. Sorun ne diye arıyorlar seni, bir daha olursa açıp yanlışlıkla oldu de. Genişletmek için tıkla... Hocam geri arayıp durumu belirttim. Önemli değil dediler.