seyd77 Centipat Katılım 7 Mayıs 2023 Mesajlar 53 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Aralık 2023 #1 Selamunaleyküm. Epic Games'te oyun almaya gırerken yas soruyor. Yanlıslıkla 18 yas altı yaptım. Degıstırmenın bır yolu var mı? Son düzenleyen: Moderatör: 23 Aralık 2023
Selamunaleyküm. Epic Games'te oyun almaya gırerken yas soruyor. Yanlıslıkla 18 yas altı yaptım. Degıstırmenın bır yolu var mı?
feridun1 Hectopat Katılım 22 Şubat 2021 Mesajlar 65 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Aralık 2023 #2 Bende giremiyorum mağaza sayfalarına fakat alacağın oyunu istek listene ekle ordan da sepetine ekleyince alabiliyorsun. Artı 0 Eksi
Bende giremiyorum mağaza sayfalarına fakat alacağın oyunu istek listene ekle ordan da sepetine ekleyince alabiliyorsun.
mehmet06can Hectopat Katılım 19 Kasım 2021 Mesajlar 1.070 Makaleler 3 Çözümler 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Aralık 2023 #3 Epic games desteğine mail atarsanız rahatça düzeltirler. Artı 0 Eksi
KS KS seyd77 Centipat Katılım 7 Mayıs 2023 Mesajlar 53 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Aralık 2023 #4 feridun1 dedi: Bende giremiyorum mağaza sayfalarına fakat alacağın oyunu istek listene ekle oradan da sepetine ekleyince alabiliyorsun. Genişletmek için tıkla... Arkadas ıcın sormustum teşekkür et dedı adamsın. Artı 0 Eksi
feridun1 dedi: Bende giremiyorum mağaza sayfalarına fakat alacağın oyunu istek listene ekle oradan da sepetine ekleyince alabiliyorsun. Genişletmek için tıkla... Arkadas ıcın sormustum teşekkür et dedı adamsın.
Flarizm Decapat Katılım 11 Eylül 2022 Mesajlar 162 Yer Kayseri 26 Aralık 2023 #5 seyd77 dedi: Selamunaleyküm. Epic Games'te oyun almaya gırerken yas soruyor. Yanlıslıkla 18 yas altı yaptım. Degıstırmenın bır yolu var mı? Genişletmek için tıkla... Oyunu mağazada aratın ve oyunu bulun ve oyunun sol üst köşesinde artı işareti var istek listesine ekle diye ona basıp ekleyin istek listenizdende sepete ekleyin bu şekilde alabilirsiniz. Artı 0 Eksi
seyd77 dedi: Selamunaleyküm. Epic Games'te oyun almaya gırerken yas soruyor. Yanlıslıkla 18 yas altı yaptım. Degıstırmenın bır yolu var mı? Genişletmek için tıkla... Oyunu mağazada aratın ve oyunu bulun ve oyunun sol üst köşesinde artı işareti var istek listesine ekle diye ona basıp ekleyin istek listenizdende sepete ekleyin bu şekilde alabilirsiniz.