ShwifX Centipat Katılım 30 Eylül 2023 Mesajlar 245 Çözümler 2 18 Temmuz 2024 #1 CS'de tuşları yumruklarken açtım daha da kapanmadı. Bunun kısa yolu ne? Dosya Ekleri fps.png 54,3 KB · Görüntüleme: 53
Çözüm ATTILA453 18 Temmuz 2024 ShwifX dedi: CS'de tuşları yumruklarken açtım daha da kapanmadı. Bunun kısa yolu ne? Genişletmek için tıkla... Hocam Alt R bas, oradan performansa geli daha sonrasında metrikler katmanını etkinleştiri kapat.
ShwifX dedi: CS'de tuşları yumruklarken açtım daha da kapanmadı. Bunun kısa yolu ne? Genişletmek için tıkla... Hocam Alt R bas, oradan performansa geli daha sonrasında metrikler katmanını etkinleştiri kapat.
ATTILA453 Hectopat Katılım 28 Nisan 2024 Mesajlar 2.152 Çözümler 62 18 Temmuz 2024 #2 ShwifX dedi: CS'de tuşları yumruklarken açtım daha da kapanmadı. Bunun kısa yolu ne? Genişletmek için tıkla... Hocam Alt R bas, oradan performansa geli daha sonrasında metrikler katmanını etkinleştiri kapat. Son düzenleyen: Moderatör: 28 Temmuz 2024 Artı 0 Eksi Çözüm
ShwifX dedi: CS'de tuşları yumruklarken açtım daha da kapanmadı. Bunun kısa yolu ne? Genişletmek için tıkla... Hocam Alt R bas, oradan performansa geli daha sonrasında metrikler katmanını etkinleştiri kapat.
KS KS ShwifX Centipat Katılım 30 Eylül 2023 Mesajlar 245 Çözümler 2 18 Temmuz 2024 #3 ATTILA453 dedi: Hocam Alt R bas, oradan performansa geli daha sonrasında metrikler katmanını etkinleştiri kapat. Genişletmek için tıkla... Eyvallah kral. Artı 0 Eksi
ATTILA453 dedi: Hocam Alt R bas, oradan performansa geli daha sonrasında metrikler katmanını etkinleştiri kapat. Genişletmek için tıkla... Eyvallah kral.