d1vrim Hectopat Katılım 8 Mayıs 2021 Mesajlar 315 Çözümler 1 30 Ağustos 2021 #31 Mustafa Karakoç dedi: Hocam sürücüyü kaldır deyip bilgisayarınızı yeniden başlatın ekran kartınızın driverini yükleyin internetten. Genişletmek için tıkla... O zaman fanlar hızlanıyor ve çok ses çıkartıyor.
Mustafa Karakoç dedi: Hocam sürücüyü kaldır deyip bilgisayarınızı yeniden başlatın ekran kartınızın driverini yükleyin internetten. Genişletmek için tıkla... O zaman fanlar hızlanıyor ve çok ses çıkartıyor.
Mustafa Karakoç Hectopat Katılım 1 Temmuz 2020 Mesajlar 565 Çözümler 2 30 Ağustos 2021 #32 d1vrim dedi: O zaman fanlar hızlanıyor ve çok ses çıkartıyor. Genişletmek için tıkla... Ayarlarını resetleyin driverdan. d1vrim dedi: O zaman fanlar hızlanıyor ve çok ses çıkartıyor. Genişletmek için tıkla... Bilgisayarı ne yaptınız? Son düzenleme: 8 Eylül 2021
d1vrim dedi: O zaman fanlar hızlanıyor ve çok ses çıkartıyor. Genişletmek için tıkla... Ayarlarını resetleyin driverdan. d1vrim dedi: O zaman fanlar hızlanıyor ve çok ses çıkartıyor. Genişletmek için tıkla... Bilgisayarı ne yaptınız?
d1vrim Hectopat Katılım 8 Mayıs 2021 Mesajlar 315 Çözümler 1 11 Eylül 2021 #33 Mustafa Karakoç dedi: Ayarlarını resetleyin driverdan. Bilgisayarı ne yaptınız? Genişletmek için tıkla... Sattık.
Mustafa Karakoç dedi: Ayarlarını resetleyin driverdan. Bilgisayarı ne yaptınız? Genişletmek için tıkla... Sattık.
Efe Genç Kilopat Katılım 13 Eylül 2018 Mesajlar 684 Makaleler 4 Çözümler 6 11 Eylül 2021 #34 d1vrim dedi: Sattık. Genişletmek için tıkla... Muhtemelen sürücü güncellemeye çalışmışsınız. Sürücü güncellerken AMD Radeon Yazılımı'nı silmiştir.
d1vrim dedi: Sattık. Genişletmek için tıkla... Muhtemelen sürücü güncellemeye çalışmışsınız. Sürücü güncellerken AMD Radeon Yazılımı'nı silmiştir.
d1vrim Hectopat Katılım 8 Mayıs 2021 Mesajlar 315 Çözümler 1 12 Eylül 2021 #35 Efe Genç dedi: Muhtemelen sürücü güncellemeye çalışmışsınız. Sürücü güncellerken AMD Radeon Yazılımı'nı silmiştir. Genişletmek için tıkla... Boşverin bu konuyu sattık 900 TL'ye çok garip şeyler olmuştu.
Efe Genç dedi: Muhtemelen sürücü güncellemeye çalışmışsınız. Sürücü güncellerken AMD Radeon Yazılımı'nı silmiştir. Genişletmek için tıkla... Boşverin bu konuyu sattık 900 TL'ye çok garip şeyler olmuştu.
Mustafa Karakoç Hectopat Katılım 1 Temmuz 2020 Mesajlar 565 Çözümler 2 12 Eylül 2021 #36 d1vrim dedi: Boş verin bu konuyu sattık 900 TL'ye çok garip şeyler olmuştu. Genişletmek için tıkla... 900TL mi?
d1vrim dedi: Boş verin bu konuyu sattık 900 TL'ye çok garip şeyler olmuştu. Genişletmek için tıkla... 900TL mi?
d1vrim Hectopat Katılım 8 Mayıs 2021 Mesajlar 315 Çözümler 1 12 Eylül 2021 #37 Mustafa Karakoç dedi: 900TL mi? Genişletmek için tıkla... Evet 3 yıllık falandı.
Mustafa Karakoç Hectopat Katılım 1 Temmuz 2020 Mesajlar 565 Çözümler 2 12 Eylül 2021 #38 d1vrim dedi: Evet 3 yıllık falandı. Genişletmek için tıkla... Casper olanı soruyorum.
d1vrim Hectopat Katılım 8 Mayıs 2021 Mesajlar 315 Çözümler 1 12 Eylül 2021 #39 Mustafa Karakoç dedi: Casper olanı soruyorum. Genişletmek için tıkla... Ne alaka lütfen bu konuya yazmayın saçma. EXCALIBUR duruyor son konuyu okuyun anlarsınız.
Mustafa Karakoç dedi: Casper olanı soruyorum. Genişletmek için tıkla... Ne alaka lütfen bu konuya yazmayın saçma. EXCALIBUR duruyor son konuyu okuyun anlarsınız.