Yanlışlıkla arabayı çizmek

proibo5585

Centipat
Daha fazla  
Yanlışlıkla daha önce de çizdiğim bir arabayı bir daha çizdim. Anahtarı sallarken çarptı, daha önce var mıydı bilmiyorum. Çok korkuyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Yanlışlıkla daha önce de çizdiğim bir arabayı bir daha çizdim. Anahtarı sallarken çarptı, daha önce var mıydı bilmiyorum. Çok korkuyorum.
Bir kâğıda numaranı yaz. Yanlışlıkla çizdim hakkını helal et üstad zararı karşılayacağım yaz sileceğine sıkıştır. O çizikten bir şey olmaz 1000 lira bile tutmaz.
Korkacak bir şey yok mal bu sonuçta gasp etmedik ya adamı napalım insanlık hali ufak dokunduk.

Hiç bir şey yapmadan devam edebilirsin adam farkına varmaz sıfır veya tertemiz araç değilse.

Son düzenleyen: Moderatör:
Korkmana gerek yok, araç sahibi fark etmez bile. Araç eski mi yoksa yeni sayılabilecek bir araba mı? Araç sahibi durumu fark ederse özür dilersen veya masrafı karşılarsın en kötü (o kadar ileriye gitmez).

Korkmana gerek yok, araç sahibi fark etmez bile. Araç eski mi yoksa yeni sayılabilecek bir araba mı? Araç sahibi durumu fark ederse özür dilersen veya masrafı karşılarsın en kötü (o kadar ileriye gitmez).

Daha önce de küçükken çizdiğim aynı araba ve aynı yer yani çok belli olmuyor ama ben daha önceki deneyemimden sonra neyse araba Nissan Qashqai.

Sağ olun içimi rahatlattiginiz için daha önce bayağı bir çizmiştim sahibinin yüzüne bakamıyorum ilk olsa kolayda.

Neyse hayat bu olacak böyle şeyler bir bakmisiz üzerinden 3 ay geçmiş sağ olun kendinize iyi bakin.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı