Yanlışlıkla askerlik tecil yerine asal yoklama başvurusu yaptım nasıl düzeltebilirim?

Barisuyn

Hectopat
Arkadaşlar merhaba ben bugün askerlik tecili yapayım derken asal yoklama başvurusu yapmışım yarın askerlik şubesine gideceğim lise mezunuyum sizce tecil ederler mi?

Merhaba. Daha demin bende yanlışlıkla erteleme yapayım derken asal yoklama başvurusu yapmışım. Siz ne yaptınız acaba düzeltebildiniz mi?

Hocam her türlü düzeltebilirsiniz. Askerlik gününüz gelse bile tecil ettirebilirsiniz. Sadece 22 yaşınızın üstünde olmamalısınız.

Merhaba. Daha demin bende yanlışlıkla erteleme yapayım derken asal yoklama başvurusu yapmışım. Siz ne yaptınız acaba düzeltebildiniz mi?
Hocam muayeneye gitmedim sende gitme sakın direk askerlik şubesine git yanına lise mezuniyet belgesi al tecil ediyolar

Kanka nasıl oluyor 2028.

Geç gördüm kusura bakma. Arkadaşım da yaptırdı yanlış hatırlamıyorsam onun 2025'in sonuna kadar ertelemişler. Benim e-Devlet'te 2028'e kadar ertelendiği gözüküyor. Nasıl oldu bilmiyorum.

Sürelere aldanmayın, her yıl okullar askeriye öğrenci bilgisini gönderir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…