vzzn Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Nisan 2019 Mesajlar 1.353 Çözümler 9 5 Eylül 2019 #1 Arkadaşlar GamePazarı üzerinden E-Pin alacaktım telefon doğrulama kısmında telefonumun son harfini 8 yerine 0 koymuşum o yüzden gelmedi. Başka birinin telefon numarasına gitmiş olabilir mi onay mesajı? Sıkıntı olur mu?
Arkadaşlar GamePazarı üzerinden E-Pin alacaktım telefon doğrulama kısmında telefonumun son harfini 8 yerine 0 koymuşum o yüzden gelmedi. Başka birinin telefon numarasına gitmiş olabilir mi onay mesajı? Sıkıntı olur mu?
Çözüm Jira 5 Eylül 2019 Gitse ne olur? Doğrulama kodunu sadece kendin açtığın sayfaya girebilirsin, o giden kişi o sayfaya nasıl ulaşacak?
Gitse ne olur? Doğrulama kodunu sadece kendin açtığın sayfaya girebilirsin, o giden kişi o sayfaya nasıl ulaşacak?
Jira Yottapat! Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 22 Kasım 2016 Mesajlar 25.683 Makaleler 24 Çözümler 105 Yer İstanbul 5 Eylül 2019 #2 Gitse ne olur? Doğrulama kodunu sadece kendin açtığın sayfaya girebilirsin, o giden kişi o sayfaya nasıl ulaşacak? Artı 0 Eksi Çözüm
Gitse ne olur? Doğrulama kodunu sadece kendin açtığın sayfaya girebilirsin, o giden kişi o sayfaya nasıl ulaşacak?
KS KS vzzn Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Nisan 2019 Mesajlar 1.353 Çözümler 9 5 Eylül 2019 #3 Jira dedi: Gitse ne olur? Doğrulama kodunu sadece kendin açtığın sayfaya girebilirsin, o giden kişi o sayfaya nasıl ulaşacak? Genişletmek için tıkla... İçimi rahatlattın usta Artı 0 Eksi
Jira dedi: Gitse ne olur? Doğrulama kodunu sadece kendin açtığın sayfaya girebilirsin, o giden kişi o sayfaya nasıl ulaşacak? Genişletmek için tıkla... İçimi rahatlattın usta
Jira Yottapat! Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 22 Kasım 2016 Mesajlar 25.683 Makaleler 24 Çözümler 105 Yer İstanbul 5 Eylül 2019 #4 vzzn dedi: İçimi rahatlattın usta Genişletmek için tıkla... Ne demek, eyvallah Artı 0 Eksi
LeViAcKeRMaN Megapat Zamanın Tanığı Katılım 16 Aralık 2017 Mesajlar 3.290 Çözümler 11 Yer KaPTaN LeVi 5 Eylül 2019 #5 Jira dedi: Gitse ne olur? Doğrulama kodunu sadece kendin açtığın sayfaya girebilirsin, o giden kişi o sayfaya nasıl ulaşacak? Genişletmek için tıkla... Yanlışlıkla lahmacun yolla Gelirse güzel olur Artı 0 Eksi
Jira dedi: Gitse ne olur? Doğrulama kodunu sadece kendin açtığın sayfaya girebilirsin, o giden kişi o sayfaya nasıl ulaşacak? Genişletmek için tıkla... Yanlışlıkla lahmacun yolla Gelirse güzel olur
KS KS vzzn Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Nisan 2019 Mesajlar 1.353 Çözümler 9 5 Eylül 2019 #6 LeViAcKeRMaN dedi: Yanlışlıkla lahmacun yolla Gelirse güzel olur Genişletmek için tıkla... O da kolay yolladıktan sonra kuzenim yollamış hocam derim Artı 0 Eksi
LeViAcKeRMaN dedi: Yanlışlıkla lahmacun yolla Gelirse güzel olur Genişletmek için tıkla... O da kolay yolladıktan sonra kuzenim yollamış hocam derim
Mithat Berhan Technopat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 11 Eylül 2017 Mesajlar 26.346 Makaleler 42 Çözümler 276 5 Eylül 2019 #7 Bana lahmacun gelse diğer kişiyi arayıp bulup teşekkür ederim. Artı 0 Eksi
Üfler Hectopat Katılım 8 Nisan 2019 Mesajlar 204 Çözümler 1 Yer KKTC 5 Eylül 2019 #8 LeViAcKeRMaN dedi: Yanlışlıkla lahmacun yolla Gelirse güzel olur Genişletmek için tıkla... Lahmacunda pahalı 4 tanesi 28TL Artı 0 Eksi
LeViAcKeRMaN dedi: Yanlışlıkla lahmacun yolla Gelirse güzel olur Genişletmek için tıkla... Lahmacunda pahalı 4 tanesi 28TL
Mithat Berhan Technopat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 11 Eylül 2017 Mesajlar 26.346 Makaleler 42 Çözümler 276 5 Eylül 2019 #9 Üfler dedi: Lahmacunda pahalı 4 tanesi 28TL Genişletmek için tıkla... Ben 3 Lahmacunu 12 TL'ye alıyorum. Sizin orda çok pahallı herhalde. Artı 0 Eksi
Üfler dedi: Lahmacunda pahalı 4 tanesi 28TL Genişletmek için tıkla... Ben 3 Lahmacunu 12 TL'ye alıyorum. Sizin orda çok pahallı herhalde.
LeViAcKeRMaN Megapat Zamanın Tanığı Katılım 16 Aralık 2017 Mesajlar 3.290 Çözümler 11 Yer KaPTaN LeVi 5 Eylül 2019 #10 Bizim burada 3.5 TL lahmacun Gayette güzel. Yıllardır açık dükkan mesela. Yerine göre değişiyor. Artı 0 Eksi