vzzn Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Nisan 2019 Mesajlar 1.353 Çözümler 9 5 Eylül 2019 #1 Arkadaşlar GamePazarı üzerinden E-Pin alacaktım telefon doğrulama kısmında telefonumun son harfini 8 yerine 0 koymuşum o yüzden gelmedi. Başka birinin telefon numarasına gitmiş olabilir mi onay mesajı? Sıkıntı olur mu?
Arkadaşlar GamePazarı üzerinden E-Pin alacaktım telefon doğrulama kısmında telefonumun son harfini 8 yerine 0 koymuşum o yüzden gelmedi. Başka birinin telefon numarasına gitmiş olabilir mi onay mesajı? Sıkıntı olur mu?
Çözüm Jira 5 Eylül 2019 Gitse ne olur? Doğrulama kodunu sadece kendin açtığın sayfaya girebilirsin, o giden kişi o sayfaya nasıl ulaşacak?
Gitse ne olur? Doğrulama kodunu sadece kendin açtığın sayfaya girebilirsin, o giden kişi o sayfaya nasıl ulaşacak?
Mithat Berhan Technopat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 11 Eylül 2017 Mesajlar 26.346 Makaleler 42 Çözümler 276 5 Eylül 2019 #11 LeViAcKeRMaN dedi: Bizim burada 3.5 TL lahmacun Gayette güzel. Yıllardır açık dükkan mesela. Yerine göre değişiyor. Genişletmek için tıkla... 3.5-4 TL ideal. Bir gün toplanıp Lahmacun partisi versek fena olmaz Artı 0 Eksi
LeViAcKeRMaN dedi: Bizim burada 3.5 TL lahmacun Gayette güzel. Yıllardır açık dükkan mesela. Yerine göre değişiyor. Genişletmek için tıkla... 3.5-4 TL ideal. Bir gün toplanıp Lahmacun partisi versek fena olmaz
KS KS vzzn Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Nisan 2019 Mesajlar 1.353 Çözümler 9 5 Eylül 2019 #12 Ben alayım lahmacunları Ankara/Polatlı'da buluşalım . (Lahmacun da dolar gibi yükseliyor bea) Artı 0 Eksi
Walter H. White Megapat Zamanın Tanığı Katılım 30 Ocak 2018 Mesajlar 7.315 Makaleler 23 Çözümler 20 5 Eylül 2019 #13 LeViAcKeRMaN dedi: Bizim burada 3.5 TL lahmacun Gayette güzel. Yıllardır açık dükkan mesela. Yerine göre değişiyor. Genişletmek için tıkla... Hocam Küba'da falan mı yaşıyorsunuz Artı 0 Eksi
LeViAcKeRMaN dedi: Bizim burada 3.5 TL lahmacun Gayette güzel. Yıllardır açık dükkan mesela. Yerine göre değişiyor. Genişletmek için tıkla... Hocam Küba'da falan mı yaşıyorsunuz
KS KS vzzn Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Nisan 2019 Mesajlar 1.353 Çözümler 9 5 Eylül 2019 #14 Walter H. White dedi: Hocam Küba'da falan mı yaşıyorsunuz Genişletmek için tıkla... Keşke bende yaşasaydım,devlet sana bakıyor falan güzel yer vallahi . Artı 0 Eksi
Walter H. White dedi: Hocam Küba'da falan mı yaşıyorsunuz Genişletmek için tıkla... Keşke bende yaşasaydım,devlet sana bakıyor falan güzel yer vallahi .
LeViAcKeRMaN Megapat Zamanın Tanığı Katılım 16 Aralık 2017 Mesajlar 3.290 Çözümler 11 Yer KaPTaN LeVi 5 Eylül 2019 #15 Walter H. White dedi: Hocam Küba'da falan mı yaşıyorsunuz Genişletmek için tıkla... İstanbul Artı 0 Eksi