boraersyy Decapat Katılım 6 Aralık 2020 Mesajlar 107 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Eylül 2021 #1 FIFA 19 almıştım çok kasıyordu kasmasın diye araştırırken yanlışlıkla belgeler klasorünü C klasörü ile paylaş yaptım yani belgeler klasörüne girdiğimde C gözüküyor. Dosya Ekleri 1630491182529.png 177,1 KB · Görüntüleme: 81
FIFA 19 almıştım çok kasıyordu kasmasın diye araştırırken yanlışlıkla belgeler klasorünü C klasörü ile paylaş yaptım yani belgeler klasörüne girdiğimde C gözüküyor.
Çözüm boraersyy 1 Eylül 2021 mor ekmek dedi: Daha bir saat önce başıma geldi. Henüz bir şey diyemem. Genişletmek için tıkla... Ben yaptım yaptığın işlemi yeniden tekrarlayıp oh be.
mor ekmek dedi: Daha bir saat önce başıma geldi. Henüz bir şey diyemem. Genişletmek için tıkla... Ben yaptım yaptığın işlemi yeniden tekrarlayıp oh be.
mor ekmek Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Haziran 2020 Mesajlar 1.500 Çözümler 8 Yer Kocaeli 1 Eylül 2021 #2 Bende de D yazıyor. Açtığım konu: Belgelerim D:\ olarak gözüküyor Artı 0 Eksi
KS KS boraersyy Decapat Katılım 6 Aralık 2020 Mesajlar 107 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Eylül 2021 #3 mor ekmek dedi: Bende de D yazıyor. Açtığım konu: Belgelerim D:\ olarak gözüküyor Genişletmek için tıkla... Çözebildin mi? Pek sıkıntı çıkardı mı sana. Artı 0 Eksi
mor ekmek dedi: Bende de D yazıyor. Açtığım konu: Belgelerim D:\ olarak gözüküyor Genişletmek için tıkla... Çözebildin mi? Pek sıkıntı çıkardı mı sana.
mor ekmek Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Haziran 2020 Mesajlar 1.500 Çözümler 8 Yer Kocaeli 1 Eylül 2021 #4 boraersyy dedi: Çözebildin mi? Pek sıkıntı çıkardı mı sana. Genişletmek için tıkla... Daha bir saat önce başıma geldi. Henüz bir şey diyemem. Artı 0 Eksi
boraersyy dedi: Çözebildin mi? Pek sıkıntı çıkardı mı sana. Genişletmek için tıkla... Daha bir saat önce başıma geldi. Henüz bir şey diyemem.
KS KS boraersyy Decapat Katılım 6 Aralık 2020 Mesajlar 107 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Eylül 2021 #5 mor ekmek dedi: Daha bir saat önce başıma geldi. Henüz bir şey diyemem. Genişletmek için tıkla... Ben yaptım yaptığın işlemi yeniden tekrarlayıp oh be. Artı 0 Eksi Çözüm
mor ekmek dedi: Daha bir saat önce başıma geldi. Henüz bir şey diyemem. Genişletmek için tıkla... Ben yaptım yaptığın işlemi yeniden tekrarlayıp oh be.
mor ekmek Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Haziran 2020 Mesajlar 1.500 Çözümler 8 Yer Kocaeli 1 Eylül 2021 #6 boraersyy dedi: Ben yaptım yaptığın işlemi yeniden tekrarlayıp oh be. Genişletmek için tıkla... Bende hallettim. Çözüm olarak işaretlersen sevinirim. Artı 0 Eksi
boraersyy dedi: Ben yaptım yaptığın işlemi yeniden tekrarlayıp oh be. Genişletmek için tıkla... Bende hallettim. Çözüm olarak işaretlersen sevinirim.