Yanlışlıkla biçimlendirilen flash bellek nasıl kurtarılır?

28371

Centipat
Merhaba, yaklaşık 3-4. RAR dosyasının bulunduğu, BitLocker aktif olan bir USB flash belleği yanlışlıkla BitLocker kilidi açık durumdayken 2 defa hızlı biçimlendirme tiki aktif olarak biçimlendirdim. Yanlış diski biçimlendirdiğimi son anda anladım ve bu konuyu açtım. CMD üzerinden attrıbute komutunu denedim fakat dosya gezgininde sadece "System volume ınformation" isimli bir klasör göründü. Dosyalarımı nasıl tekrardan kurtarabilirim?

Son düzenleyen: Moderatör:
EaseUS programını kullanarak kurtarabilirsiniz YouTube'da EaseUS programı nedir ve nasıl kullanılır gibi videolar var en etkili ve profesyonel program budur ve bu programı genellikle büyük şirketler verilerini kurtarmak için kullanıyor kesinlikle tavsiye ederim.

Bitlocker kullanımı bir sorun oluşturur mu?
@KOSTOK USB bellek üzerinde Bitlocker aktifti, bu halindeyken Windows 8.1 Pro'dan normal Windows 8.1'e geçiş yaptığımdan ve bu sürümde de Bitlocker bulunmadığından sistem biçimlendirme yaptı. Ve sürücü bitlocker ile şifreli olduğundan sanırım EaseUS dosyaları ortaya çıkarmıyor. Karışık bir durum. Bu sorun için herhangi bir çözüm var mı?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…