Aht yqz Decapat Katılım 18 Şubat 2021 Mesajlar 117 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Mayıs 2021 #1 Bilgisayarımda gereksiz şeyleri silerken yanlışlıkla C diskini sildim yardım edebilir misiniz? Bu hatayı alıyorum. Son düzenleyen: Moderatör: 5 Mayıs 2021
Bilgisayarımda gereksiz şeyleri silerken yanlışlıkla C diskini sildim yardım edebilir misiniz? Bu hatayı alıyorum.
M muzan Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Temmuz 2016 Mesajlar 4.065 Makaleler 18 Çözümler 34 5 Mayıs 2021 #2 C diskiniz üzerinde Windows kurulu ise muhtemelen onu sildiniz. Yeniden işletim sistemi yüklemeniz gerek. Artı 0 Eksi
C diskiniz üzerinde Windows kurulu ise muhtemelen onu sildiniz. Yeniden işletim sistemi yüklemeniz gerek.
KONT.DRAKULA Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Nisan 2020 Mesajlar 1.329 Çözümler 3 Yer ev Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Mayıs 2021 #3 Hard disk eğer 2 tane ise yerlerini değiştirin. Artı 0 Eksi
Hüsami Hectopat Katılım 13 Ağustos 2020 Mesajlar 109 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Mayıs 2021 #4 Grup olduğuna göre Linux'ta var demektir, Linux'un kurulu olduğu HDD'yi seçip entere basın açılacaktır. Artı 0 Eksi
Grup olduğuna göre Linux'ta var demektir, Linux'un kurulu olduğu HDD'yi seçip entere basın açılacaktır.
KS KS Aht yqz Decapat Katılım 18 Şubat 2021 Mesajlar 117 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Mayıs 2021 #5 Hüsami dedi: Grup olduğuna göre Linux'ta var demektir, Linux'un kurulu olduğu HDD'yi seçip entere basın açılacaktır. Genişletmek için tıkla... Nasıl seçeceğim? BIOS girmiyor bilgisayar format USB'si hazırlamıştım ama girmiyor. BIOS girmiyor bilgisayar format USB'si hazırlamıştım ama girmiyor. Artı 0 Eksi
Hüsami dedi: Grup olduğuna göre Linux'ta var demektir, Linux'un kurulu olduğu HDD'yi seçip entere basın açılacaktır. Genişletmek için tıkla... Nasıl seçeceğim? BIOS girmiyor bilgisayar format USB'si hazırlamıştım ama girmiyor. BIOS girmiyor bilgisayar format USB'si hazırlamıştım ama girmiyor.
KS KS Aht yqz Decapat Katılım 18 Şubat 2021 Mesajlar 117 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Mayıs 2021 #6 Merhaba arkadaşlar. Bilgisayarımdan diski sildim yanlışlıkla. USB'ye Windows 10 yükledim. Şu an BIOS'tayım. Ne yapacağım? Son düzenleyen: Moderatör: 6 Mayıs 2021 Artı 0 Eksi
Merhaba arkadaşlar. Bilgisayarımdan diski sildim yanlışlıkla. USB'ye Windows 10 yükledim. Şu an BIOS'tayım. Ne yapacağım?
mremperor Hectopat Katılım 17 Nisan 2021 Mesajlar 284 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Mayıs 2021 #7 Aht yqz dedi: Merhaba arkadaşlar. Bilgisayarımdan diski sildim yanlışlıkla. USB'ye Windows 10 yükledim. Şu an BIOS'tayım. Ne yapacağım? Eki Görüntüle 1010836 Genişletmek için tıkla... Onu ilk sıraya alın(hangi diske yüklediyseniz). Sonra boot menu'den onu seçin. Artı 0 Eksi
Aht yqz dedi: Merhaba arkadaşlar. Bilgisayarımdan diski sildim yanlışlıkla. USB'ye Windows 10 yükledim. Şu an BIOS'tayım. Ne yapacağım? Eki Görüntüle 1010836 Genişletmek için tıkla... Onu ilk sıraya alın(hangi diske yüklediyseniz). Sonra boot menu'den onu seçin.
KS KS Aht yqz Decapat Katılım 18 Şubat 2021 Mesajlar 117 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Mayıs 2021 #8 Video izledim ama herkesin biosu farklı neyi yukarı alıcam Artı 0 Eksi
A Akali Ablanız Hectopat Katılım 7 Ocak 2021 Mesajlar 1.492 Makaleler 1 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Mayıs 2021 #9 Aht yqz dedi: Merhaba arkadaşlar. Bilgisayarımdan diski sildim yanlışlıkla. USB'ye Windows 10 yükledim. Şu an BIOS'tayım. Ne yapacağım? Eki Görüntüle 1010836 Genişletmek için tıkla... USB'yi taktınız mı? Artı 0 Eksi
Aht yqz dedi: Merhaba arkadaşlar. Bilgisayarımdan diski sildim yanlışlıkla. USB'ye Windows 10 yükledim. Şu an BIOS'tayım. Ne yapacağım? Eki Görüntüle 1010836 Genişletmek için tıkla... USB'yi taktınız mı?
KS KS Aht yqz Decapat Katılım 18 Şubat 2021 Mesajlar 117 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Mayıs 2021 #10 Akali Ablanız dedi: USB'yi taktınız mı? Genişletmek için tıkla... Evet Böyle birmyere girdim Böyle birmyere girdim Pardon bir mesaj çok defa gitmiş Usb belleğimi ayarladım ama şimdide bmyle oldu Arkadaşlar sorunum çöxüldü yardımıbız için teşekkür ederim Dosya Ekleri IMG_20210506_184322.jpg 88 KB · Görüntüleme: 53 Son düzenleme: 6 Mayıs 2021 Artı 0 Eksi
Akali Ablanız dedi: USB'yi taktınız mı? Genişletmek için tıkla... Evet Böyle birmyere girdim Böyle birmyere girdim Pardon bir mesaj çok defa gitmiş Usb belleğimi ayarladım ama şimdide bmyle oldu Arkadaşlar sorunum çöxüldü yardımıbız için teşekkür ederim