etol4040 Hectopat Katılım 10 Mayıs 2020 Mesajlar 943 Çözümler 6 4 Eylül 2022 #121 Windows Adam dedi: Pardon görmemişim neden uyarmadınız daha önce? Genişletmek için tıkla... Hocam inanılmaz derecede mizah yapmaya çalışıyorduk, hiç ciddi davranmamaya çalıştık, pardon. @Hank J Wimbleton hocam artık her konuda "kategoriye bakın" demek zorunda mıyız? Bunun da ironi olduğunu anlamıyorsanız, hiç bu kategoriye gelmeyin. Son düzenleme: 5 Eylül 2022
Windows Adam dedi: Pardon görmemişim neden uyarmadınız daha önce? Genişletmek için tıkla... Hocam inanılmaz derecede mizah yapmaya çalışıyorduk, hiç ciddi davranmamaya çalıştık, pardon. @Hank J Wimbleton hocam artık her konuda "kategoriye bakın" demek zorunda mıyız? Bunun da ironi olduğunu anlamıyorsanız, hiç bu kategoriye gelmeyin.
Moneymoon Hectopat Katılım 9 Temmuz 2022 Mesajlar 3.088 Makaleler 3 Çözümler 34 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Eylül 2022 #122 etol4040 dedi: Hocam inanılmaz derecede mizah yapmaya çalışıyorduk, hiç ciddi davranmamaya çalıştık, pardon. @Hank J Wimbleton hocam artık her konuda "kategoriye bakın" demek zorunda mıyız? Bunun da ironi olduğunu anlamıyorsanız, hiç bu kategoriye gelmeyin. Genişletmek için tıkla... Hocam şakanızın tadını çıkartın , çokta konu kategorisine baktığımı söyleyemem itiraf etmek gerekirse .
etol4040 dedi: Hocam inanılmaz derecede mizah yapmaya çalışıyorduk, hiç ciddi davranmamaya çalıştık, pardon. @Hank J Wimbleton hocam artık her konuda "kategoriye bakın" demek zorunda mıyız? Bunun da ironi olduğunu anlamıyorsanız, hiç bu kategoriye gelmeyin. Genişletmek için tıkla... Hocam şakanızın tadını çıkartın , çokta konu kategorisine baktığımı söyleyemem itiraf etmek gerekirse .
Finch0900 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Şubat 2020 Mesajlar 2.863 Çözümler 36 5 Eylül 2022 #123 Ciddi olmadığını anladı mı ilk yazan arkadaşlar? İnanmışsınız gibi sanki gerçekten.
GMC Denali Hectopat Katılım 26 Eylül 2021 Mesajlar 4.169 Çözümler 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Eylül 2022 #124 Yanlışlıkla içki içtim konusuna hitaben yazılmış. Çok da güzel dalga geçilmiş.
Hank J Wimbleton Hectopat Katılım 15 Eylül 2021 Mesajlar 3.068 Çözümler 6 5 Eylül 2022 #125 etol4040 dedi: Hocam inanılmaz derecede mizah yapmaya çalışıyorduk, hiç ciddi davranmamaya çalıştık, pardon. @Hank J Wimbleton hocam artık her konuda "kategoriye bakın" demek zorunda mıyız? Bunun da ironi olduğunu anlamıyorsanız, hiç bu kategoriye gelmeyin. Genişletmek için tıkla... Her komik olmayan espriye ironi ironi diye dolaşmanız kadar sinir bozucu bir şey yok.
etol4040 dedi: Hocam inanılmaz derecede mizah yapmaya çalışıyorduk, hiç ciddi davranmamaya çalıştık, pardon. @Hank J Wimbleton hocam artık her konuda "kategoriye bakın" demek zorunda mıyız? Bunun da ironi olduğunu anlamıyorsanız, hiç bu kategoriye gelmeyin. Genişletmek için tıkla... Her komik olmayan espriye ironi ironi diye dolaşmanız kadar sinir bozucu bir şey yok.
cinar_yasarrr Kilopat Katılım 18 Mayıs 2021 Mesajlar 7.949 Makaleler 3 Çözümler 8 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 5 Eylül 2022 #126 3.501L olsaydı ölmüştünüz fakat 3.5L olduğu için sorun olmaz.
RiskyZone Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 15 Aralık 2018 Mesajlar 1.310 Çözümler 3 5 Eylül 2022 #127 Afiyet olsun.
etol4040 Hectopat Katılım 10 Mayıs 2020 Mesajlar 943 Çözümler 6 5 Eylül 2022 #128 Hank J Wimbleton dedi: Her komik olmayan espriye ironi ironi diye dolaşmanız kadar sinir bozucu bir şey yok. Genişletmek için tıkla... Size komik gelmeyebilir, ama bize komik geliyor.
Hank J Wimbleton dedi: Her komik olmayan espriye ironi ironi diye dolaşmanız kadar sinir bozucu bir şey yok. Genişletmek için tıkla... Size komik gelmeyebilir, ama bize komik geliyor.
Hank J Wimbleton Hectopat Katılım 15 Eylül 2021 Mesajlar 3.068 Çözümler 6 5 Eylül 2022 #129 etol4040 dedi: Size komik gelmeyebilir, ama bize komik geliyor. Genişletmek için tıkla... Laf atma madem neden polemik çıkarıyorsun?
etol4040 dedi: Size komik gelmeyebilir, ama bize komik geliyor. Genişletmek için tıkla... Laf atma madem neden polemik çıkarıyorsun?
L3nkk Decapat Katılım 11 Mart 2022 Mesajlar 78 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 5 Eylül 2022 #130 Krysta dedi: Arkadaşlar uyku sersemliğiyle su sanıp 3,5 litre Yumoş sıvı çamaşır deterjanı tekledim. Mide bulantım falan yok. Bir şey olur mu? Korkuyorum biraz. Genişletmek için tıkla... Şişeyi görmedin üstüne tekledin nese olur öyle şeyler ben de ramazanda arkadaşı beklerken unutup 3 tam döner yemiştim.
Krysta dedi: Arkadaşlar uyku sersemliğiyle su sanıp 3,5 litre Yumoş sıvı çamaşır deterjanı tekledim. Mide bulantım falan yok. Bir şey olur mu? Korkuyorum biraz. Genişletmek için tıkla... Şişeyi görmedin üstüne tekledin nese olur öyle şeyler ben de ramazanda arkadaşı beklerken unutup 3 tam döner yemiştim.