MurtiTurk Hectopat Katılım 16 Aralık 2020 Mesajlar 57 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Eylül 2022 #11 Kral ciddi misin ya, aferdersin ama güldüm çünkü sana böyle bir detay vermeleri biraz garip olmuş
ooredoo Decipat Katılım 26 Haziran 2022 Mesajlar 1.566 Çözümler 4 3 Eylül 2022 #12 Bir şey olmaz merak etme 1 saat veya yarım saat sonra bir beyaz ışık gelecek sonra...
theumtkyd Hectopat Katılım 1 Temmuz 2022 Mesajlar 6.108 Çözümler 3 3 Eylül 2022 #13 Krysta dedi: Arkadaşlar uyku sersemliğiyle su sanıp 3,5 litre Yumoş sıvı çamaşır deterjanı tekledim. Mide bulantım falan yok. Bir şey olur mu? Korkuyorum biraz. Genişletmek için tıkla... Afiyet olsun yarasın.
Krysta dedi: Arkadaşlar uyku sersemliğiyle su sanıp 3,5 litre Yumoş sıvı çamaşır deterjanı tekledim. Mide bulantım falan yok. Bir şey olur mu? Korkuyorum biraz. Genişletmek için tıkla... Afiyet olsun yarasın.
ayberkt Hectopat Katılım 26 Ekim 2020 Mesajlar 226 Makaleler 1 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Eylül 2022 #14 Benim de başıma gelmişti üstüne yarım litre sıvı sabun içersen kendine gelirsin.
Krysta Centipat Katılım 9 Temmuz 2022 Mesajlar 247 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Eylül 2022 #15 ayberkt dedi: Benim de başıma gelmişti üstüne yarım litre sıvı sabun içersen kendine gelirsin. Genişletmek için tıkla... Hacı şakir var olur mu? Dedem mekkeden getirdiydi.
ayberkt dedi: Benim de başıma gelmişti üstüne yarım litre sıvı sabun içersen kendine gelirsin. Genişletmek için tıkla... Hacı şakir var olur mu? Dedem mekkeden getirdiydi.
MurtiTurk Hectopat Katılım 16 Aralık 2020 Mesajlar 57 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Eylül 2022 #16 Bende bir ara daha hızlı koşmak için etanol içmiştim ayberkt dedi: Benim de başıma gelmişti üstüne yarım litre sıvı sabun içersen kendine gelirsin. Genişletmek için tıkla... Krysta dedi: Hacı şakir var olur mu? Dedem mekkeden getirdiydi. Genişletmek için tıkla... Mekkeli müşriklerden mi aldı öyle ise kullanmanı tavsiye etmem
Bende bir ara daha hızlı koşmak için etanol içmiştim ayberkt dedi: Benim de başıma gelmişti üstüne yarım litre sıvı sabun içersen kendine gelirsin. Genişletmek için tıkla... Krysta dedi: Hacı şakir var olur mu? Dedem mekkeden getirdiydi. Genişletmek için tıkla... Mekkeli müşriklerden mi aldı öyle ise kullanmanı tavsiye etmem
ahmttrn60 Megapat Katılım 25 Haziran 2021 Mesajlar 5.481 Çözümler 89 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Eylül 2022 #17 Krysta dedi: Hacı şakir var olur mu? Dedem mekkeden getirdiydi. Genişletmek için tıkla... Olur olur baya etkisi olur.
Krysta dedi: Hacı şakir var olur mu? Dedem mekkeden getirdiydi. Genişletmek için tıkla... Olur olur baya etkisi olur.
etol4040 Hectopat Katılım 10 Mayıs 2020 Mesajlar 943 Çözümler 6 3 Eylül 2022 #18 Yok ya birşey olmaz, zaten o da kimyasal kola da.
ooredoo Decipat Katılım 26 Haziran 2022 Mesajlar 1.566 Çözümler 4 3 Eylül 2022 #19 Krysta dedi: Hacı şakir var olur mu? Genişletmek için tıkla... Olmaz onun yerine rebul kolonya iç daha yararlı olur.
Krysta dedi: Hacı şakir var olur mu? Genişletmek için tıkla... Olmaz onun yerine rebul kolonya iç daha yararlı olur.
gorko Hectopat Katılım 24 Temmuz 2022 Mesajlar 3.289 Çözümler 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Eylül 2022 #20 Krysta dedi: Arkadaşlar uyku sersemliğiyle su sanıp 3,5 litre yumoş sıvı çamaşır deterjanı tekledim. Mide bulantım falan yok. Bir şey olur mu? Korkuyorum biraz. Genişletmek için tıkla... Fazla komik.
Krysta dedi: Arkadaşlar uyku sersemliğiyle su sanıp 3,5 litre yumoş sıvı çamaşır deterjanı tekledim. Mide bulantım falan yok. Bir şey olur mu? Korkuyorum biraz. Genişletmek için tıkla... Fazla komik.