Yanlışlıkla çamaşır deterjanı içtim

Hocam acilen psikoloğa gitmeniz lazım, canınızın sıkılması hiç normal değil.

Geçen gittim içimi döktüm anlattım her şeyi maaşı bırakıp çıktım doktoru rehabilitasyon merkezine almışlar nedenini tam anlayamadım.

Bende bir ara daha hızlı koşmak için etanol içmiştim

Mekkeli müşriklerden mi aldı öyle ise kullanmanı tavsiye etmem

Hocam sordum ebu cehilden almış ama içtikten sonra öğrendim sorun olmaz herhalde.

@Krysta rahatlaması içindir bence iş ona basmıştır. Yoksa niye gitsin ki? Ha birde, 3 kez üst üste ters takla atmayı, dolu bardağı ters tutmayı ve Enes Batur'u izlemeyi unutmayın, ben denedim bütün sorun geçti.

Hocam her şeyi anladımda niye dolu bardağı ters turuyorum bana biraz saçma geldi açıkçası

Kk 3.5 lt yi teklediysen bizimle konuşman mucize hatta onu teklemen ve bulman ayrı bir mucize galiba miden benimki gibi metalden. Hastaneye git şaka ise güzeldi güldürdü .

(Birdahakine dikkatli ol öyle tekte dikilmez bu işin bir raconu var yavaş yavaş tadını çıkara çıkara iç [metal mideler için geçerlidir] )

Şaka değil nasıl şaka olsun adamın işi gücü yok şaka mı yapacak.

Dostum onnu içerken ağzında acı bir tat oluşması gerek hem kıvam ve koku açısından apayrı bir şey öyle ben bunu tekliyem soğuk çay mı tekliyor ( genelde günde 1-2 defa tekliyorum nasip olsa günde 15 adet teklerim [2.5lt] )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…