Yanlışlıkla CMD'ye slmgr /cpky komutunu girdim

KritaTC

Decapat
Daha fazla  
Bilgisayarımda KMSpico olduğunu sanıp slmgr /cpky komudunu girdim ama sonra aklıma lisanısmın orijinal olduğu geldi. Bu komut ne işe yarar ve şimdi ne yapmalıyım. Lisansım sıfırlandımı ve eğer sıfırlandıysa nasıl eski haline getiririm?

Son düzenleyen: Moderatör:
slmgr -dli

Komutunu CMD'ye girin. Çıkan ekran görüntüsünde ne yaziyor?

Etkinlestirme ayarlari kisminda ne yaziyor?

Sol alttaki arama çubuğuna etkinleştirme yazıp çıkan ayara girin. Windows'unuzun etkinliğini oradan kontrol edebilirsiniz.

Keza böyle bir şeyle büyük ihtimal lisansınıza zarar gelmemiştir. Gelse de tekrar girersiniz.

Lisans duruyor, silinmemis, calisiyor. Bir şey yapmaya gerek yok.

Lisansın aktif fakat KMS ile mi aktif görmek için slmgr -dli komutunu girin hocam.

Microsoft hesabina bagli.

Ben bir eşeklik yapıp Office'i KMS ile kurdum. Virüs olup olmadığını nasıl anlarım?

KMS sildiniz mi? Kalintisi varsa herhangi bir antivirus yazilimi bulur, siler zaten. Windows sistem dosyalarinda da ismini boyle hatirliyorum, secoh quad.dll gibi bir dosya yoksa gitmistir. Bu dedigim dosya sadece Windows lisansi yapinca geliyordur belki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…