Yanlışlıkla e-SIM'e geçmek

m_Er_T

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba yılbaşında süre yenilendi yurt dışı telefonum açıldı. Kullanmaya başladım fiziksel SIM'de kullanıyordum gittim. Yanlışlıkla e-SIM'e geçtim 4+4 ay kullanacaktım şimdi e-SIM süresi başladı mı ben kullanamayacak mıyım? 4 ay sonra yani 4 ay sonra ikisinin de mi süresi bitecek iki IMEI'nin de.

Hocam 2 IMEI'den de mesaj geldiyse geçmiş olsun. 7 ay kullanacaksın ama iki IMEI için mesaj gelmediyse devam ediyor 8 aylık süren.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam 2 IMEI'den de mesaj geldiyse geçmiş olsun. 7 ay kullanacaksın ama iki IMEI için mesaj gelmediyse devam ediyor 8 aylık süren.

Ya SMS gelmiyor, şu internette App Store'den uygulama var e-SIM uygulaması paket alıp kullanıyorsun sadece internet, o yani.

Ne mesajı geliyor?

Yasal uyarı mesajı şu süre içinde kapanacak gibisinden uyarı.

Nasıl, 7 ay süre başlarsa e-SIM hakkım içinde kullansam da kullanmasam da süre gitmiyor mu? Ben anlayamadım kafam çok karıştı yahu.

Esim hakkıyla vs alakalı değil hocam bahsettiğim direkt IMEI'nin kullanıma başlandığı ile alakalı e-SIM ile fizikinin bir farkı yok mantıksal olarak.

SMS herkes ile aynı tarihte gelmez hocam, kimi kullanıcıda 13'ünde gelir kimisinde 25'inde; şansınıza bağlı.

Yani e-SIM kullandığım için e-SIM'inde 4 aylık süresi başladı mı ki acaba? İki tane hat kullanıyorum telefonda şu an, hem fiziksel hem e-SIM ikisi de Türk hattı.

Yani e-SIM kullandığım için e-SIM'inde 4 aylık süresi başladı mı ki acaba iki tane hat kullanıyorum telefonda şu an hem fiziksel hem e-SIM ikisi de Türk hattı

Başladı ikisi de şu anda aynı cihazda takılı haldeyse birisini çıkarırsan toplamda 3+4 yani 7 ay kullanırsın

Başladı ikisi de şu anda aynı cihazda takılı haldeyse birisini çıkarırsan toplamda 3+4 yani 7 ay kullanırsın

Cihazdan e-SIM'i silersem 4 aylık fiziksel SIM süresi bittiği vakit e-SIM'e tekrar geçersem 3 ay veya 4 ay kullanabilecek miyim?

Cihazdan e-SIM'i silersem 4 aylık fiziksel SIM süresi bittiği vakit e-SIM'e tekrar geçersem 3 ay veya 4 ay kullanabilecek miyim?

Ne zamandan beri aktif hocam IMEI? En son kaç günü kaldı mesajı geldi

o şekildeyse evet toplamda 7 ay kullanırsınız

Ne zamandan beri aktif hocam IMEI? En son kaç günü kaldı mesajı geldi

o şekildeyse evet toplamda 7 ay kullanırsınız
2 hafta olmamıştır mesaj da gelmiyor numarası da yok sadece internet e-sim’i App storeden e sim uygulaması indirip internet satın aldım cihaza tanımladım öyle birşey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…