B batusss Hectopat Katılım 15 Mayıs 2021 Mesajlar 102 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Aralık 2022 #1 Yanlışlıkla GeForce Experience dosyalarını sildim sürücü güncelleyemiyorum. Bu ekran gelince hepsini seçiyorum ama başarısız diyor hepsine Dosya Ekleri 2022-12-11 (1).png 553,1 KB · Görüntüleme: 73 Son düzenleyen: Moderatör: 11 Aralık 2022
Yanlışlıkla GeForce Experience dosyalarını sildim sürücü güncelleyemiyorum. Bu ekran gelince hepsini seçiyorum ama başarısız diyor hepsine
Çözüm Mr. Falcon 11 Aralık 2022 batusss dedi: Yanlışlıkla GeForce Experience dosyalarını sildim sürücü güncelleyemiyorum. Bu ekran gelince hepsini seçiyorum ama başarısız diyor hepsine. Genişletmek için tıkla... DDU indirerek sürücüleri temizleyin: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Ardından ekran kartınızı seçerek en güncel sürücüyü buradan indirin: En Yeni Resmi GeForce Sürücülerini İndirin PC'deki oyun deneyiminizi geliştirmek ve uygulamaları daha hızlı çalıştırmak için en yeni resmi GeForce sürücülerini indirin. www.nvidia.com
batusss dedi: Yanlışlıkla GeForce Experience dosyalarını sildim sürücü güncelleyemiyorum. Bu ekran gelince hepsini seçiyorum ama başarısız diyor hepsine. Genişletmek için tıkla... DDU indirerek sürücüleri temizleyin: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Ardından ekran kartınızı seçerek en güncel sürücüyü buradan indirin: En Yeni Resmi GeForce Sürücülerini İndirin PC'deki oyun deneyiminizi geliştirmek ve uygulamaları daha hızlı çalıştırmak için en yeni resmi GeForce sürücülerini indirin. www.nvidia.com
DanyW Hectopat Katılım 8 Mart 2020 Mesajlar 392 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Aralık 2022 #2 Temiz kurulum yapmayı deneyin. Artı 0 Eksi
love set us free Centipat Katılım 9 Kasım 2021 Mesajlar 184 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Aralık 2022 #3 Sistem geri yükleme yapın Artı 0 Eksi
Mr. Falcon Hectopat Katılım 27 Şubat 2022 Mesajlar 1.429 Çözümler 17 11 Aralık 2022 #4 batusss dedi: Yanlışlıkla GeForce Experience dosyalarını sildim sürücü güncelleyemiyorum. Bu ekran gelince hepsini seçiyorum ama başarısız diyor hepsine. Genişletmek için tıkla... DDU indirerek sürücüleri temizleyin: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Ardından ekran kartınızı seçerek en güncel sürücüyü buradan indirin: En Yeni Resmi GeForce Sürücülerini İndirin PC'deki oyun deneyiminizi geliştirmek ve uygulamaları daha hızlı çalıştırmak için en yeni resmi GeForce sürücülerini indirin. www.nvidia.com Artı 0 Eksi Çözüm
batusss dedi: Yanlışlıkla GeForce Experience dosyalarını sildim sürücü güncelleyemiyorum. Bu ekran gelince hepsini seçiyorum ama başarısız diyor hepsine. Genişletmek için tıkla... DDU indirerek sürücüleri temizleyin: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Ardından ekran kartınızı seçerek en güncel sürücüyü buradan indirin: En Yeni Resmi GeForce Sürücülerini İndirin PC'deki oyun deneyiminizi geliştirmek ve uygulamaları daha hızlı çalıştırmak için en yeni resmi GeForce sürücülerini indirin. www.nvidia.com
KS KS B batusss Hectopat Katılım 15 Mayıs 2021 Mesajlar 102 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Aralık 2022 #5 Mr. Falcon dedi: DDU indirerek sürücüleri temizleyin: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Ardından ekran kartınızı seçerek en güncel sürücüyü buradan indirin: En Yeni Resmi GeForce Sürücülerini İndirin PC'deki oyun deneyiminizi geliştirmek ve uygulamaları daha hızlı çalıştırmak için en yeni resmi GeForce sürücülerini indirin. www.nvidia.com Genişletmek için tıkla... Çok çok çok sağ olasın Allah yolunu bahtını açar inşallah. Son düzenleyen: Moderatör: 11 Aralık 2022 Artı 0 Eksi
Mr. Falcon dedi: DDU indirerek sürücüleri temizleyin: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Ardından ekran kartınızı seçerek en güncel sürücüyü buradan indirin: En Yeni Resmi GeForce Sürücülerini İndirin PC'deki oyun deneyiminizi geliştirmek ve uygulamaları daha hızlı çalıştırmak için en yeni resmi GeForce sürücülerini indirin. www.nvidia.com Genişletmek için tıkla... Çok çok çok sağ olasın Allah yolunu bahtını açar inşallah.
Mr. Falcon Hectopat Katılım 27 Şubat 2022 Mesajlar 1.429 Çözümler 17 11 Aralık 2022 #6 batusss dedi: Çok çok çok sağ olasın Allah yolunu bahtını açar inşallah. Genişletmek için tıkla... Yardımcı olabildiysem ne mutlu bana. Artı 0 Eksi
batusss dedi: Çok çok çok sağ olasın Allah yolunu bahtını açar inşallah. Genişletmek için tıkla... Yardımcı olabildiysem ne mutlu bana.