Cryon Kilopat Katılım 16 Ocak 2019 Mesajlar 137 29 Nisan 2019 #2 Laptop kullanıyorum. Monitörü devre dışı bırakayım derken bütün ekranlar gitti. Bunu açma yolu var mı? Hiçbir görüntü alamıyorum. Lütfen yardım edin. Cryon dedi: Laptop kullanıyorum. Monitörü devre dışı bırakayım derken bütün ekranlar gitti. Bunu açma yolu varmı. Hiçbir görüntü alamıyorum. Lütfen yardım edin. Genişletmek için tıkla... Ekstra monitör kullanıyorum. Onu devre dışı bırakmaya çalışmıştım. Son düzenleyen: Moderatör: 29 Nisan 2019
Laptop kullanıyorum. Monitörü devre dışı bırakayım derken bütün ekranlar gitti. Bunu açma yolu var mı? Hiçbir görüntü alamıyorum. Lütfen yardım edin. Cryon dedi: Laptop kullanıyorum. Monitörü devre dışı bırakayım derken bütün ekranlar gitti. Bunu açma yolu varmı. Hiçbir görüntü alamıyorum. Lütfen yardım edin. Genişletmek için tıkla... Ekstra monitör kullanıyorum. Onu devre dışı bırakmaya çalışmıştım.
Serhat Öndeş Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Şubat 2019 Mesajlar 1.769 Makaleler 2 Çözümler 6 Yer Mersin Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Amazon seller central Global, "sodej" 30 Nisan 2019 #3 Windows 10 ise güvenli mod ile ekran kartını tekrar aktif hale getirebilirsiniz.