Yoldaş Sincap Hectopat Katılım 1 Haziran 2020 Mesajlar 735 Çözümler 1 16 Şubat 2025 #1 Yanlışlıkla profilime (biyografimde) Facebook ekledim. Ve kaldıramıyorum. Nasıl görünmesini engelleyebilirim?
Yanlışlıkla profilime (biyografimde) Facebook ekledim. Ve kaldıramıyorum. Nasıl görünmesini engelleyebilirim?
Çözüm Teyarev 16 Şubat 2025 Sağ üstteki 3 çizgiye tıklayıp hesaplar merkezine gir, oradan görürsün yeri muhtemelen.
Teyarev Hectopat Katılım 15 Mayıs 2020 Mesajlar 660 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Şubat 2025 #2 Sağ üstteki 3 çizgiye tıklayıp hesaplar merkezine gir, oradan görürsün yeri muhtemelen. Artı 0 Eksi Çözüm
KS KS Yoldaş Sincap Hectopat Katılım 1 Haziran 2020 Mesajlar 735 Çözümler 1 16 Şubat 2025 #3 Teyarev dedi: Sağ üstteki 3 çizgiye tıklayıp hesaplar merkezine gir, oradan görürsün yeri muhtemelen. Genişletmek için tıkla... Hayır bağlantılar kısmıma ekledim. Ve silemiyorum. Artı 0 Eksi
Teyarev dedi: Sağ üstteki 3 çizgiye tıklayıp hesaplar merkezine gir, oradan görürsün yeri muhtemelen. Genişletmek için tıkla... Hayır bağlantılar kısmıma ekledim. Ve silemiyorum.
Teyarev Hectopat Katılım 15 Mayıs 2020 Mesajlar 660 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Şubat 2025 #4 Yoldaş Sincap dedi: Hayır bağlantılar kısmıma ekledim. Ve silemiyorum. Genişletmek için tıkla... Ss atabilir misin ? Artı 0 Eksi
Yoldaş Sincap dedi: Hayır bağlantılar kısmıma ekledim. Ve silemiyorum. Genişletmek için tıkla... Ss atabilir misin ?
KS KS Yoldaş Sincap Hectopat Katılım 1 Haziran 2020 Mesajlar 735 Çözümler 1 16 Şubat 2025 #5 Teyarev dedi: Ss atabilir misin ? Genişletmek için tıkla... Uygulamayı silip yükledim. Sonunda gözüktü. Yine de teşekkürler. Artı 0 Eksi
Teyarev dedi: Ss atabilir misin ? Genişletmek için tıkla... Uygulamayı silip yükledim. Sonunda gözüktü. Yine de teşekkürler.