Yanlışlıkla kaşımı kestim

İnsanlar bunu kendi isteğiyle bu kadar düzgün yaptıramıyor tebrikler hocam. Yara bandını çıkartın kimseye açıklama yapmanıza gerek yok sormazlar bile. Kötü durmuyor yavaş yavaş uzar kendiliğinden içinize dert olmasın.

Fotoğrafı ilettim sağ kaşım nasıl düzelir sizce?
Yara bandı olmasa fark etmiyecektim, diğer kaşınızdaki çizgi zannettim.

Tabi herkese göre bu durum değişir ama çok kafaya takmayın. İnsanların cidden umurlarında bile değil insanların ne yaptığı, ne ettiği. İleride uzar gene. İlla telafi istiyorsanızda "Berber kazara kesti, kaşlarımı düzeltirken." diyin veya "Çok derin kesmişim, dikiş için traş ettiler." diyin.
Genede çoğu insan: "Birşey olmaz, uzar." cevabı verir size diye düşünüyorum. Aynı forumdaki gibi.

Herkese cam kesti diyorum. Erken uzaması lazım. Sarımsak sürsem uzar mı?

Hocam o sarımsağın kokusu ayrı gözüne girme düşüncesi ayrı bir dert kaş kalemleri var onları alıp boya belli olmaz uzuyana kadar benim kaşlarım 2 3 haftaya bazen 1 aya kadar eski haline geliyor sizinkide gelir.

Bir de hocam kaşını aldıracaksan utanma kadın kuaförlerine git en azından güzel alırlar. Erkek kuaförlerine kaş anlamında 1 gram güvenmiyorum.

Kokusu hiç önemli değil. Zaten kadın kuaföre aldırmıştım, kaşım kalındı bayağı. İnceltti. Uzayana kadar dedim böyle kalsın daha da inceltmek istemiyorum. Sarımsak kokusu önemli değil. Sürsem süreci hızlandırır mı?

O zaman deneyin hocam dediğim gibi zaten sürmeseniz bile 2 3 haftada eski haline gelmeye başlar hızlı uzuyor kaş küser dedikleri yalan yani (en azından benim kaşımda ).

O zaman deneyin hocam dediğim gibi zaten sürmeseniz bile 2 3 haftada eski haline gelmeye başlar hızlı uzuyor kaş küser dedikleri yalan yani (en azından benim kaşımda ).

Sen diyosun ki sürmesen 2-3 haftada düzelir ama sürsem ne kadar sürer işte?

Sen diyosun ki sürmesen 2-3 haftada düzelir ama sürsem ne kadar sürer işte.

Çok etkiyeceğini düşünmüyorum daha çok seyrek olanlar kullanıyor onu sen en mantıklısı bir kaş kalemi al hocam.

İnsan ister istemez ediyor dert ediyor hocam bu kaş mevzusunu çok değişik bir şey ama dediğiniz gibi bende yara bandını görmeden önce fark etmemiştim.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…