Yanlışlıkla kiliseye kaydolmak sorun çıkarır mı?

707286

Centipat
Arkadaşlar bir dili pratik etmek için "embark" adlı uygulamaya kaydoldum ama beni Kilis'e hesabına da kaydetmiş hatta e-posta geldi. Amerika merkezli "İsa Mesih'in son zaman azizler kilisesi" kaydetmiş beni. Sıkıntı olur mu?

Belki çevre edinirsin ileride kolay vatandaşlık alırsın olur mu böyle şeyler bilmem.

Baba, oğul ve kutsal ruh adına. Bir şey olmaz, hatta bakarsınız size Amerika'ya davet falan yollarlar.

Mormonların Türkiye'deki faaliyetlerine bak İstanbul'da temsilcileri varmış.
"İsa Mesih'in Son Zaman Azizler Kilisesi'ne yanlışlıkla üye olmuş olsanız bile, bu kilise üyeliğinizin sizi Amerika'ya götürüp götürmeyeceği hakkında kesin bir şey söylemek zor. İsa Mesih'in Son Zaman Azizler Kilisesi (LDS veya Mormon Kilisesi olarak da bilinir) dünya genelinde pek çok üyesi bulunan bir dini topluluktur ve üyelik genellikle herhangi bir yere seyahat etmeyi gerektirmez veya otomatik olarak bir seyahat imkanı sunmaz."

Chat.GPT yine üzdü bizi.

Ya ChatGPT ne bilsin böyle faaliyetleri hiç mi film izlemiyorsunuz. Orada faalitlerde rütbe atlar belki temsilci lideri olursunuz. Sonra illaki genel merkeze gitmen istenir ki o da amerikadadır zaten mormonları da Amerikalı'lar buldu.

Hocam tek problem Müslüman olmam. Olmasam iyi olabilirdi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…