Yanlışlıkla kolonya içmek

0 No name 0

Centipat
Daha fazla  
Yanlışlıkla yaklaşik 50 ML kolonya içtim, sonra hemen kustum ama genirdiğimde hala kolonya tadı geliyor bir zararı olur mu?

Kolonya değil de alkol içmiş gibi düşününce bir zararı olacağını pek sanmam. Çünkü çok tolerans geliştirmiş alkol bağımlılarında bile alkol bulamayınca hayvan gibi içiyorlar bu tarz şeyleri ve yani ölmek bu kadar basit değil hele 50ML kolonya ile bence hiç değil. Zaten kustum demişsiniz. Ne kadar kustunuz hepsini kustuğunuza emin misiniz? Çoğunu kustuysanız bir şey olacağını sanmam ama burada kimse doktor değil isterseniz gidip sorabilirsiniz acil vb. bir yere içiniz rahat olur. En küçük bir belirtide 112'yi aramaktan çekinmeyin.

Kustuğunuz için bir şey olacağını sanmıyorum yazdım. Genizinizde kalan miktarın vücudunuza çok zarar vereceğini düşünmüyorum ama acilen doktora gitmelisiniz.

Metil alkol ölüme kadar sürükler hocam. Kolonyalar yapılırken genelde etil alkol kullanılır, içkinin temel maddesidir zaten, ama kolonyada ki yüksek ihtimal saf etil alkol değildir. Alkol bağımlıları kolonyayı sularına damla damla damlatıp içiyor. Onlara bir şey olmuyorsa size de olmaz ama hastaneye gitmekte fayda var.

Kolonyada saf etil alkol yok. Bu kadar tehlikeli olsa bu kadar kolaylıkla elde edilemez. Hiç bir şey olmamıştır. Kaldı ki kusmuşsunuz. Boğazınızda kalmış bir etkidir ağzınıza gelen tat. Bir şey olmaz panik yapmayın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…