DerratiX Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 25 Ağustos 2020 Mesajlar 2.508 Çözümler 15 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Eylül 2023 #11 Afiyet olsun hocam. Yarasın.
Yavuz_Çetin Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 21 Ekim 2020 Mesajlar 13.647 Makaleler 10 Çözümler 59 Yer Konya, Selçuklu Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Eylül 2023 #12 EnezK dedi: Yarında ayı yerim ayı olan ayı değil ay olan ayı Üstüne yoğurt falan tuketsem beslenirler mi ? çoğalırlar mi? Genişletmek için tıkla... Çoktan ölmüştür onlar midede.
EnezK dedi: Yarında ayı yerim ayı olan ayı değil ay olan ayı Üstüne yoğurt falan tuketsem beslenirler mi ? çoğalırlar mi? Genişletmek için tıkla... Çoktan ölmüştür onlar midede.
4 450909 Hectopat Katılım 21 Nisan 2021 Mesajlar 4.167 Makaleler 2 Çözümler 11 7 Eylül 2023 #13 Genelde kavurarak ve soslanarak yeniyor ama siz çiğ tercih etmişsiniz, olsun.
byte.buster Hectopat Katılım 27 Ocak 2021 Mesajlar 1.789 Çözümler 22 7 Eylül 2023 #14 EnezK dedi: Yarında ayı yerim ayı olan ayı değil ay olan ayı Üstüne yoğurt falan tuketsem beslenirler mi? Çoğalırlar mi? Genişletmek için tıkla... Hocam şu an çoğalmış olabilirler bile. Hiçbir şey olmaz hocam bir sornakine dikkat edersiniz olur biter.
EnezK dedi: Yarında ayı yerim ayı olan ayı değil ay olan ayı Üstüne yoğurt falan tuketsem beslenirler mi? Çoğalırlar mi? Genişletmek için tıkla... Hocam şu an çoğalmış olabilirler bile. Hiçbir şey olmaz hocam bir sornakine dikkat edersiniz olur biter.
4 450909 Hectopat Katılım 21 Nisan 2021 Mesajlar 4.167 Makaleler 2 Çözümler 11 7 Eylül 2023 #15 EnezK dedi: Üstüne yoğurt falan tuketsem beslenirler mi ? çoğalırlar mi? Genişletmek için tıkla... Midedeki hidroklorik asit:
EnezK dedi: Üstüne yoğurt falan tuketsem beslenirler mi ? çoğalırlar mi? Genişletmek için tıkla... Midedeki hidroklorik asit:
ZerefDragneel Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 31 Ocak 2020 Mesajlar 2.258 Makaleler 1 Çözümler 18 Yer localhost 7 Eylül 2023 #16 Omega 3, bir şey olmaz.
Brenoo Hectopat Katılım 23 Ocak 2020 Mesajlar 131 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 7 Eylül 2023 #17 EnezK dedi: Yarında ayı yerim ayı olan ayı değil ay olan ayı Üstüne yoğurt falan tuketsem beslenirler mi ? çoğalırlar mi? Genişletmek için tıkla... Biraz ilkel mi konuşuyorum bilmiyorum ama su için bence çünkü mideye insin ordanda asitle erisin gitsin. Benim arkadaşımda yedi. Çocuk takmadı bile adam protein lazımdı dedi bir bardak su içti ve hiçbir şey olmadı.
EnezK dedi: Yarında ayı yerim ayı olan ayı değil ay olan ayı Üstüne yoğurt falan tuketsem beslenirler mi ? çoğalırlar mi? Genişletmek için tıkla... Biraz ilkel mi konuşuyorum bilmiyorum ama su için bence çünkü mideye insin ordanda asitle erisin gitsin. Benim arkadaşımda yedi. Çocuk takmadı bile adam protein lazımdı dedi bir bardak su içti ve hiçbir şey olmadı.
Y yus4ff Decipat Katılım 2 Haziran 2023 Mesajlar 3.881 Çözümler 3 Yer Ankara Daha fazla Sistem Özellikleri PC: HP - İntel® Core™ İ5 10500H - Nvidia Geforce MX110 2GB - İntel® 512 GB SSD - Ekipman: - Rampage SMX-R12 Hawker 4800Dpi Gaming Mouse - Razer BlackShark V2 X Oyuncu Kulaklık - Telefon: Samsung Galaxy S20FE Cloud White - 6/128GB - Snapdragon 865 - Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 7 Eylül 2023 #18 Ömrü hayatında illaki birşeyin içinden çıkmıştır ve sende farketmeden yemişsindir zaten. Protein olarak düşün.
Ömrü hayatında illaki birşeyin içinden çıkmıştır ve sende farketmeden yemişsindir zaten. Protein olarak düşün.
valeyellow46 Centipat Katılım 5 Şubat 2023 Mesajlar 49 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Eylül 2023 #19 benibanlamayınartık dedi: Kurt sandım meğerse kurtmuş. Küçük olan. Genişletmek için tıkla... Ben de öyle anladım kurt görüp yanlışlıkla çiğ çiğ yedi zannettim
benibanlamayınartık dedi: Kurt sandım meğerse kurtmuş. Küçük olan. Genişletmek için tıkla... Ben de öyle anladım kurt görüp yanlışlıkla çiğ çiğ yedi zannettim
Y yus4ff Decipat Katılım 2 Haziran 2023 Mesajlar 3.881 Çözümler 3 Yer Ankara Daha fazla Sistem Özellikleri PC: HP - İntel® Core™ İ5 10500H - Nvidia Geforce MX110 2GB - İntel® 512 GB SSD - Ekipman: - Rampage SMX-R12 Hawker 4800Dpi Gaming Mouse - Razer BlackShark V2 X Oyuncu Kulaklık - Telefon: Samsung Galaxy S20FE Cloud White - 6/128GB - Snapdragon 865 - Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 7 Eylül 2023 #20 valeyellow46 dedi: Ben de öyle anladım kurt görüp yanlışlıkla çiğ çiğ yedi zannettim Genişletmek için tıkla... Hocam bende sizin isminizi Türk evladı Kürt diye okudum
valeyellow46 dedi: Ben de öyle anladım kurt görüp yanlışlıkla çiğ çiğ yedi zannettim Genişletmek için tıkla... Hocam bende sizin isminizi Türk evladı Kürt diye okudum