Carrierw Hectopat Katılım 2 Haziran 2017 Mesajlar 91 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Kasım 2019 #2 Arkadaşlar 192.168.1.1 sitesi üzerinden Wi-Fi şifresini değiştirmek isterken yanlışlıkla tuşuna bastık. Bastıktan sonra mobil cihazlar Wi-Fi'ye bağlanmaz oldu. Acaba nasıl eski haline getirebilirim? Eski ayarları da bilmiyorum gerçi. Dosya Ekleri Screenshot_1.png 1,6 KB · Görüntüleme: 83 Son düzenleyen: Moderatör: 14 Kasım 2019
Arkadaşlar 192.168.1.1 sitesi üzerinden Wi-Fi şifresini değiştirmek isterken yanlışlıkla tuşuna bastık. Bastıktan sonra mobil cihazlar Wi-Fi'ye bağlanmaz oldu. Acaba nasıl eski haline getirebilirim? Eski ayarları da bilmiyorum gerçi.
Carrierw Hectopat Katılım 2 Haziran 2017 Mesajlar 91 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Kasım 2019 #3 Hocam önceden nasıldı bilmiyorum ama şimdi bu ayarları yapıp modemi kapatıp tekrar açtım. Telefonum wifi'e bağlandı bir problem yok gibi
Hocam önceden nasıldı bilmiyorum ama şimdi bu ayarları yapıp modemi kapatıp tekrar açtım. Telefonum wifi'e bağlandı bir problem yok gibi