mhg_05 Centipat Katılım 12 Haziran 2020 Mesajlar 4 12 Haziran 2020 #11 Yer açayım derken baktın boyutu yüksek bilemedim Sistem geri yüklemeye nerden giriliyor arama yeri de bozuk yazamıyorum Çalıştır da çalışmıyor
Yer açayım derken baktın boyutu yüksek bilemedim Sistem geri yüklemeye nerden giriliyor arama yeri de bozuk yazamıyorum Çalıştır da çalışmıyor
KralLeonidas Hectopat Katılım 17 Ağustos 2016 Mesajlar 660 Yer SPARTA 12 Haziran 2020 #12 mhg_05 dedi: Yer açayım derken baktın boyutu yüksek bilemedim Sistem geri yüklemeye nerden giriliyor arama yeri de bozuk yazamıyorum Çalıştır da çalışmıyor Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
mhg_05 dedi: Yer açayım derken baktın boyutu yüksek bilemedim Sistem geri yüklemeye nerden giriliyor arama yeri de bozuk yazamıyorum Çalıştır da çalışmıyor Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
A agalarsöztnüre Hectopat Katılım 31 Aralık 2018 Mesajlar 831 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Haziran 2020 #13 Nasıl sile biliyorsun Windows klasörün yöneticisi misin? CMD taram yaparak geri geritirsin hata Update.
Nasıl sile biliyorsun Windows klasörün yöneticisi misin? CMD taram yaparak geri geritirsin hata Update.