7 739192 Decapat Katılım 21 Aralık 2023 Mesajlar 1.689 Makaleler 2 Çözümler 10 27 Ocak 2025 #1 Arkadaşlar kaza ile kafama saf alkol diktim su zannettim. Direkt tükürdüm ama mideme indi, bir şey olur mu? Son düzenleyen: Moderatör: 27 Ocak 2025
Arkadaşlar kaza ile kafama saf alkol diktim su zannettim. Direkt tükürdüm ama mideme indi, bir şey olur mu?
therslp_09 Femtopat Katılım 26 Temmuz 2024 Mesajlar 57 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar Mühendisi 27 Ocak 2025 #2 Kastettiğin şey etanol mü? Öyleyse hemen 112yi ara hastaneye götürsünler. Ne içtiğini yazar mısın tam olarak.
Kastettiğin şey etanol mü? Öyleyse hemen 112yi ara hastaneye götürsünler. Ne içtiğini yazar mısın tam olarak.
7 739192 Decapat Katılım 21 Aralık 2023 Mesajlar 1.689 Makaleler 2 Çözümler 10 27 Ocak 2025 #3 therslp_09 dedi: Kastettiğin şey etanol mü? Öyleyse hemen 112'yi ara hastaneye götürsünler. Ne içtiğini yazar mısın tam olarak. Genişletmek için tıkla... Ne olduğu belirsiz bir saf alkol. Kimin ne için koyduğunu bilmiyorum evi taşırken birisi koymuş. Aşırı acı idi tadı hemen 1-2 sn içinde tükürdüm, gargara yaptım, üstüne su içtim.
therslp_09 dedi: Kastettiğin şey etanol mü? Öyleyse hemen 112'yi ara hastaneye götürsünler. Ne içtiğini yazar mısın tam olarak. Genişletmek için tıkla... Ne olduğu belirsiz bir saf alkol. Kimin ne için koyduğunu bilmiyorum evi taşırken birisi koymuş. Aşırı acı idi tadı hemen 1-2 sn içinde tükürdüm, gargara yaptım, üstüne su içtim.
ItsAllGoodman Petapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 18 Ağustos 2020 Mesajlar 22.174 Makaleler 3 Çözümler 194 27 Ocak 2025 #4 therslp_09 dedi: Kastettiğin şey etanol mü? Öyleyse hemen 112yi ara hastaneye götürsünler. Ne içtiğini yazar mısın tam olarak. Genişletmek için tıkla... Abartma, hiçbir şey olmaz.
therslp_09 dedi: Kastettiğin şey etanol mü? Öyleyse hemen 112yi ara hastaneye götürsünler. Ne içtiğini yazar mısın tam olarak. Genişletmek için tıkla... Abartma, hiçbir şey olmaz.
ssgore Centipat Katılım 23 Aralık 2024 Mesajlar 607 Çözümler 26 27 Ocak 2025 #5 Hocam metil alkol ise, içtiğiniz miktara bağlı olarak ciddi sıkıntılar yaşayabilirsiniz. Etil alkol ise hiçbir sıkıntı olmaz. Bence bir acile gidin. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Hocam metil alkol ise, içtiğiniz miktara bağlı olarak ciddi sıkıntılar yaşayabilirsiniz. Etil alkol ise hiçbir sıkıntı olmaz. Bence bir acile gidin. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
therslp_09 Femtopat Katılım 26 Temmuz 2024 Mesajlar 57 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar Mühendisi 27 Ocak 2025 #6 ssgore dedi: Hocam metil alkol ise içtiğiniz miktara bağlı olarak ciddi sıkıntılar yaşayabilirsiniz. Etil alkol ise hiçbir sıkıntı olmaz. Bence bir acile gidin. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... ItsAllGoodman dedi: Abartma, hiçbir şey olmaz. Genişletmek için tıkla... Arkadaşlar durumu küçümsüyorsunuz, bir yudum içip tükürdüyse evet bir şey olmayabilir. Ama belli bir miktarın üzerinde nefesi keser.
ssgore dedi: Hocam metil alkol ise içtiğiniz miktara bağlı olarak ciddi sıkıntılar yaşayabilirsiniz. Etil alkol ise hiçbir sıkıntı olmaz. Bence bir acile gidin. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... ItsAllGoodman dedi: Abartma, hiçbir şey olmaz. Genişletmek için tıkla... Arkadaşlar durumu küçümsüyorsunuz, bir yudum içip tükürdüyse evet bir şey olmayabilir. Ama belli bir miktarın üzerinde nefesi keser.
7 739192 Decapat Katılım 21 Aralık 2023 Mesajlar 1.689 Makaleler 2 Çözümler 10 27 Ocak 2025 #7 ssgore dedi: Hocam metil alkol ise, içtiğiniz miktara bağlı olarak ciddi sıkıntılar yaşayabilirsiniz. Etil alkol ise hiçbir sıkıntı olmaz. Bence bir acile gidin. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... therslp_09 dedi: Arkadaşlar durumu küçümsüyorsunuz, bir yudum içip tükürdüyse evet bir şey olmayabilir. Ama belli bir miktarın üzerinde nefesi keser. Genişletmek için tıkla... Bende önce oturan birisinin tahminimce alkol yapımında kullandığı saf alkoldü. Evde zaten bir sürü şişe ve alkol yapma seti vardı.
ssgore dedi: Hocam metil alkol ise, içtiğiniz miktara bağlı olarak ciddi sıkıntılar yaşayabilirsiniz. Etil alkol ise hiçbir sıkıntı olmaz. Bence bir acile gidin. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... therslp_09 dedi: Arkadaşlar durumu küçümsüyorsunuz, bir yudum içip tükürdüyse evet bir şey olmayabilir. Ama belli bir miktarın üzerinde nefesi keser. Genişletmek için tıkla... Bende önce oturan birisinin tahminimce alkol yapımında kullandığı saf alkoldü. Evde zaten bir sürü şişe ve alkol yapma seti vardı.
ItsAllGoodman Petapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 18 Ağustos 2020 Mesajlar 22.174 Makaleler 3 Çözümler 194 27 Ocak 2025 #8 therslp_09 dedi: Arkadaşlar durumu küçümsüyorsunuz, bir yudum içip tükürdüyse evet bir şey olmayabilir. Ama belli bir miktarın üzerinde nefesi keser. Genişletmek için tıkla... Etanolün ölümcül oral dozu 10 gram/kg'dır. 70 kilo bir insanın ölmesi için 700 gramdan fazla saf etanol tüketmesi gerekir. Hiçbir şey olmaz. 739192 dedi: Bende önce oturan birisinin tahminimce alkol yapımında kullandığı saf alkoldü. Evde zaten bir sürü şişe ve alkol yapma seti vardı. Genişletmek için tıkla... Hiçbir şey olmaz, yatın uyuyun.
therslp_09 dedi: Arkadaşlar durumu küçümsüyorsunuz, bir yudum içip tükürdüyse evet bir şey olmayabilir. Ama belli bir miktarın üzerinde nefesi keser. Genişletmek için tıkla... Etanolün ölümcül oral dozu 10 gram/kg'dır. 70 kilo bir insanın ölmesi için 700 gramdan fazla saf etanol tüketmesi gerekir. Hiçbir şey olmaz. 739192 dedi: Bende önce oturan birisinin tahminimce alkol yapımında kullandığı saf alkoldü. Evde zaten bir sürü şişe ve alkol yapma seti vardı. Genişletmek için tıkla... Hiçbir şey olmaz, yatın uyuyun.
ssgore Centipat Katılım 23 Aralık 2024 Mesajlar 607 Çözümler 26 27 Ocak 2025 #9 739192 dedi: Bende önce oturan birisinin tahminimce alkol yapımında kullandığı saf alkoldü. Evde zaten bir sürü şişe ve alkol yapma seti vardı. Genişletmek için tıkla... O zaman çok büyük ihtimalle etil alkoldür, yani umarım.
739192 dedi: Bende önce oturan birisinin tahminimce alkol yapımında kullandığı saf alkoldü. Evde zaten bir sürü şişe ve alkol yapma seti vardı. Genişletmek için tıkla... O zaman çok büyük ihtimalle etil alkoldür, yani umarım.