Yanlışlıkla sarı hamam böceği yemek

RAZI

Decapat
Daha fazla  
Arkadaşlar yemek yiyordum. Neyse yemeği yuttum boğazımda bir şeyler hissettim sonra kopardığım ekmeğe gidip bir baktım içinde hamam böcekleri varmış. Hamam böceği olduğunu da bilmiyorum ki annemler sarı böcek diyor. Yardım edin.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ekmeklerin içinde hamam böceği nasıl var hocam dağdan mı aldınız, ve sarı böcek Google'ye arattığınızda hamam böceği olduğunu görürsünüz.

Git mideni yıkattır biz napalım burda.

Yediysen yedin boğazından gitti biz ne yapalım çekip alalım mı kanka. Troll olduğu kesin olan konular neden onaylanıyor?

Ağa çocuğu niye tersliyonuz düzgünce öneri verin manyak mısınız?

Midene indiyse yasamayaz zaten ama en çok şekilde doktora gidin bağırsak iltihabı olursa kötü olur.

Ekmeklerin içinde hamam böceği nasıl var hocam dağdan mı aldınız, ve sarı böcek Google'ye arattığınızda hamam böceği olduğunu görürsünüz.
Harbi bı bende düşündüm nasıl oluyor diye.

Konu yüksek ihtimalle trol değilsede sadece bizden teselli felan istiyor. Yediysen tuvaletini yapınca uçar gider valla. Ne diyelim.

Konu yüksek ihtimalle trol değilsede sadece bizden teselli felan istiyor. Yediysen tuvaletini yapınca uçar gider valla. Ne diyelim.
Yok aga böcekler bağırsak iltihabına yol açabiliyor diye duymuş ve yaşayan birini görmüştüm.

Bende kurtçuk yedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…